Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

In welke richting tegels leggen

In welke richting tegels leggen? Syro Stone helpt u verder

In welke richting tegels leggenBent u van plan om een nieuwe tegelvloer in uw huis aan te laten leggen? Of bent u misschien wel van plan om dit zelf te doen? Dan helpen wij van Syro Stone u hier enorm graag bij verder. Syro Stone is namelijk een ervaren specialist op het gebied van tegelvloer- en badkamerinstallaties. Al meer dan twintig jaar zorgen wij voor een prachtige nieuwe tegelvloer en / of badkamer in de woningen van onze klanten. Samen met onze ervaren team van eigen monteurs gaan wij graag bij u thuis aan de slag. En ook voor vrijblijvend advies kunt u ons altijd contacteren, of een keer langskomen bij ons in de showroom. Zo horen wij vaak de vraag of het uitmaakt in welke richting u de tegels moet leggen in uw woning. Voor dit en meer leest u hieronder op de pagina verder, of kijkt u eens op onze website.

Weet u niet in welke richting u de tegels moet leggen? Voor vrijblijvend advies kunt u altijd bij Syro Stone terecht

U bent namelijk altijd welkom in onze showroom om een keer een kijkje te nemen tussen ons assortiment van tegelvloeren. Wij hebben enorm veel verschillende soorten tegels die u bij ons kunt bestellen. Onze tegelvloeren zijn onderhoudsvriendelijk, duurzaam en hygiënisch. Zo vindt u bij ons onder andere keramische tegels, keramisch parket, vintage decor tegels, betonlook en natuursteen tegels en nog veel meer. Wanneer u bij ons in de showroom bent, kunt u altijd uw vragen over de vloeren of het installeren ervan stellen. De koffie staat bovendien voor u klaar. Uiteraard staan wij ook voor u klaar als u wilt dat wij de tegelvloer bij u komen installeren. Wij zorgen voor super strak tegelwerk. Voor inspiratie van tegelvloeren kunt u ook nog altijd onze Facebook pagina raadplegen.