Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Kant en klare badkamers

kant en klare badkamersKant en klare badkamers van Syrostone

Vindt u het hoogtijd voor een complete badkamerrenovatie in uw huis? Syrostone is dé specialist die u nodig heeft. Wij zijn al meer dan twintig jaar het begrip op het gebied van badkamer- en tegelinstallatie, in en rond Emmeloord. Met onze eigen mensen, ervaren monteurs en deskundig advies nemen wij alle zorgen uit uw handen. Zo kunt u zelfs op vakantie gaan terwijl wij voor uw kant en klare badkamers gaan zorgen. Met onze vakkundige installateurs kunt u rekenen op een fantastisch eindresultaat. Wij zijn pas tevreden wanneer u een glimlach op uw gezicht heeft.

Complete en kant en klare badkamer renovaties

Syrostone zal uw kant en klare badkamer renovatie van A tot Z regelen. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Bij Syrostone kunt u rekenen op een vaste kwaliteitsgarantie, op zowel onze producten als onze verrichte arbeid. Zo zijn onze sanitaire producten en tegelvloeren alleen maar van de beste merken. Wanneer u kant en klare badkamers door Syrostone laat verzorgen, kunt u rekenen op uitstekend geïnstalleerd sanitair. Wij zullen ook zorgen voor goede ventilatie, om schimmelvorming tegen te gaan. Bovendien krijgt u super strak tegelwerk. Met de verbouwing van uw nieuwe badkamer houden wij rekening met geluidsoverlast, zowel voor u als voor uw omgeving.

Meer informatie over badkamer renovaties en meer van Syrostone

Bent u geïnteresseerd in onze badkamer renovaties en / of onze andere werkzaamheden? Op onze pagina vindt u vele projecten die wij bij onze klanten verricht hebben. U vindt ook enkele projecten op onze Facebook pagina.  Vergeet niet een gratis en vrijblijvend 3D ontwerp aan te vragen! Dit kunt u doen door hier te klikken. Heeft u nog overige vragen, dan kunt u ons altijd contacteren. Onze gegevens vindt u onderaan de pagina. Wij helpen u graag verder!