Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Keramisch parket badkamer

Keramisch parket badkamer van Syro Stone

Keramisch parket badkamerBent u op zoek naar een nieuwe vloer voor in uw badkamer? Laat specialist Syro Stone u hierbij helpen! Syro Stone is namelijk al meer dan vijftien jaar hét adres voor het laten aanleggen van uw nieuwe droombadkamer. En hierbij bieden wij het totale pakket aan. Zo geven wij u advies en realiseren wij de badkamer in uw huis. Hierbij garanderen wij u van de beste kwaliteit wanneer u een tegelvloer of een badkamer door ons aan laat leggen. Wij gebruiken en verkopen namelijk alleen maar producten van de beste merken. Denkt u hierbij aan merken als Geberit, Sphinx, Plieger en nog veel meer. Op onze website kunt u alvast kijken voor wat inspiratie voor uw nieuwe keramische parket vloer in uw badkamer. Zo vindt u dat bij de projecten of de inspiraties pagina. Ook kunt u hieronder verder lezen voor meer.

Een prachtig keramisch parket in uw badkamer aanleggen laat u doen door de experts van Syro Stone

Wij zullen namelijk zorgen voor enorm strak tegelwerk en een goede ventilatie in uw badkamer, om schimmelvorming te voorkomen. Uiteraard houden wij ook goed rekening met eventuele (geluids)overlast voor u en uw buurt. Het is ook mogelijk voor u om op vakantie te gaan terwijl wij aan uw nieuwe badkamer(vloer) werken. Wij zullen al uw zorgen uit uw handen nemen en uw droombadkamer realiseren. Om een goed beeld te krijgen van onze tegelvloeren in de badkamer kunt u altijd een keer langskomen bij onze showroom. Hier vindt u ons gehele assortiment aan tegelvloeren en nog veel meer. Wij zullen u ook een gratis en vrijblijvend 3D ontwerp van de nieuwe badkamer of de tegelvloer aanbieden, zodat u kunt zien wat u ervan kunt verwachten. De kop koffie staat voor u klaar.

Kijk ook eens op onze Facebook voor onze projecten!