Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Keramisch parket inclusief leggen bij Syro Stone

Keramisch parket inclusief leggen

Keramisch parket inclusief leggen bij Syro Stone 

Keramisch parket inclusief leggenBent u op zoek naar een bedrijf waar u keramisch parket kunt kopen inclusief het leggen van de tegels? Dan bent u bij Syro Stone aan het juiste adres. Een tegelvloer biedt u vele voordelen. Uiteraard verzorgen wij ook graag de installatie en montage van uw nieuwe tegelvloer. Tegelvloeren hebben uitstraling, zijn duurzaam, hygiënisch en onderhoudsvriendelijk. Naast deze praktische voordelen zijn tegelvloeren ook nog een zeer mooi. Ook het toepassen van vloerverwarming maakt uw woongenot pas echt compleet. 

Tegelvloeren zijn duurzaam, sterk en gemakkelijk te onderhouden. Of u nu kiest voor keramische tegels, keramisch parket inclusief leggen, vintage decor tegels of natuursteen. Een tegelvloer is tijdloos en past in elk interieur. Syro Stone kan nagenoeg alle soorten tegels leveren. Bekijk onze tegelshowcase en kom ook eens langs in onze showroom. Bij Syro Stone vindt u genoeg inspiratie zowel in de showroom als op onze website, wij beschikken over een ruim assortiment aan vloertegels. 

Ontdek de uitstekende kwaliteit van Syro Stone 

Syro Stone heeft alles in huis om voor u uw droom badkamer of prachtige tegelvloer te realiseren. Wij leveren u een keramisch parket inclusief leggen. Wij zijn met onze eigen mensen, ervaren monteurs en deskundig advies een begrip op het gebied van installatie in Emmeloord en wijde omgeving. In onze showroom vindt u ons sanitair overzichtelijk opgesteld en de tegelvloeren verspreid door onze showroom. Zo kunt u alles eens goed bekijken en over ook inkijken. Graag geven wij u deskundig advies bij het kiezen van een keramisch parket inclusief leggen. 

Bij Syro Stone kunnen wij ook een 3D tekening maken van uw droom badkamer met tegelvloer. Kom gerust bij ons langs en vertel ons hoe uw droom badkamer eruit zou zien. De koffie staat klaar! Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze producten of diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar. 

Neem contact met ons op!