Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Keramisch parket

Keramisch parket

Keramische vloertegels worden ook wel plavuizen of houtlook tegels genoemd. Voor de woonkamer en druk belopen delen als hal en keuken kun je het best tegels uit slijtgroep 5 gebruiken, in de badkamer kunt u toe met tegels uit slijtgroep 3 of 4. Keramische vloertegels zijn de laatste jaren steeds sterker geworden. Ze worden gemaakt als look-a-like van natuursteen of hout. Ze zijn bijna niet van echt te onderscheiden. Zo hebben de tegels dezelfde afmetingen en structuur dan parket. Dit maakt de houtlook tegels tot een unieke soort!

Voor een impressie hoe deze Keramische vloertegels eruit zien op de grond? Kom eens vrijblijvend langs in onze showroom.

Voor en nadelen van keramisch parket

Het voordeel van keramisch parket is dat het aanbod erg groot is. Voor elke stijl is en elke ruimte is wel een geschikte tegel te vinden. Daarnaast zijn de tegels verkrijgbaar in verschillende structuren, afmetingen en prijsklassen. Deze tegels zijn net als keramische tegels erg duurzaamhygiënisch en onderhoudsvrij. Daarnaast zijn de tegels ook erg slijtvast. Na plaatsing, hoeft u in principe nooit meer nieuwe tegels aan te schaffen. Ideaal is vloerverwarming onder uw keramisch parket. Onze tegels zijn zowel binnen als buiten te gebruiken en zowel op de vloer als op de wand. Dit kan in sommige gevallen een extreem mooie toepassing geven.
Het nadeel is dat keramisch parket net als keramische tegels iets duurder zijn in aanschaf.

Pas op: Soms wordt keramisch parket extreem goedkoop aangeboden. Maar hierbij is goedkoop vaak duurkoop. Het gaat dan vaak om afgerafelde rest partijen of om dunnere tegels. Bij Syro Stone hebben we een goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit. Hierbij doen we geen concessies in de kwaliteit van het product. Zodoende bent u verzekerd van een mooie tegelvloer tegen een aantrekkelijke prijs.

Onze tip: Grote tegels in een kleine ruimte doet de ruimte vaak groter lijken.

Gratis en vrijblijvende afspraak plannen (met gratis 3D ontwerp)

    Wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.