Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Keramische tegels

De nieuwe trend in vloertegels zijn keramische tegels. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om keramische tegels met een een echte hout-look te hebben. Een houtlook vloer is een vloer met de uitstraling van hout en de voordelen van keramische tegels. De tegels hebben weinig onderhoud nodig ten opzichte van een houten vloer. De keramische houttegels zijn krasbestendig, kleurvast, hard en sterk. Er is sprake van een minimale voegbreedte en iedere tegel is net even anders.

De prijsklasse van keramische tegels lopen erg uiteen. Zo is er al een keramische vloer mogelijk voor slechts 16 euro per m2. Maar er zijn ook duurdere varianten tot ruim 100 euro.

Onze merken

Bij Syro Stone werken we uitsluitend met hoogwaardige producten. We zijn er 100% zeker van dat de kwaliteit van onze merken zeer hoog is. Door de jaren heen hebben onze producten zich dit ook reeds bewezen. Zodoende kunnen wij deze hoge kwaliteit weer garanderen. Hierdoor wordt het woongenot verhoogd en garantiegevallen geminimaliseerd. Met onze eigen monteurs met jarenlange ervaring, garanderen wij eveneens een hoge kwaliteit op de installatie. Hierdoor kun je direct genieten van je nieuwe tegelvloer.

Dit zijn de merken waarmee wij werken:

Voor- en nadelen van keramische tegels

Keramische tegels hebben vele voordelen. het aanbod van de tegels is echt waanzinnig groot! Er is voor iedereen wel een keuze te maken. Gaat u voor klassiek, rustig, modern of eigentijds? Ze zijn verkrijgbaar in alle soorten kleurtinten, structuren, afmetingen en prijsklassen.
Daarnaast zijn de tegels zeer onderhoudsvrij, hygiënisch en hartstikke duurzaam! De tegels zijn ook nog eens extreem slijtvast. In principe bent u in één keer klaar met keramische tegels. Tenzij u er natuurlijk op uit bent gekeken. Onze tip: Grote tegels in een kleine ruimte doet de ruimte groter lijken.
Naast voordelen hebben keramische tegels uiteraard ook een nadeel. Zo is de aanschafprijs hoger dan bij andere soorten tegels en voelt de vloer relatief koud aan.

Wekelijkse schoonmaak bij tegels van keramiek

Oppervlakkig vuil kunt u het gemakkelijkste verwijderen met een zachte bezem of stofzuiger. Neem daarnaast eens per week de vloer af met een neutraal schoonmaakmiddel zonder zuren. Zo blijft de vloer voor een lange tijd in top conditie. Gebruik daarnaast geen oliehoudende middelen. Deze laten namelijk een soort filmlaag op de tegels achter. Indien nodig kunt u nadien nogmaals de vloer afnemen met enkel water.
Naast een tegel in één kleur kunt u tegenwoordig ook kiezen voor de look-a-like tegels. Deze tegels hebben een bijzondere uitstraling van bijvoorbeeld hout, beton, staal of natuursteen. Zo heeft u de mogelijkheid om uitstraling van een houten vloer te hebben met de eigenschappen van keramiek. Het voordeel is dat u altijd gebruik kunt maken van bijvoorbeeld een vloerverwarming, dat bijvoorbeeld bij parket niet mogelijk is en u heeft veel minder onderhoud aan uw vloer.
Het keramisch parket is ideaal wanneer dit wordt gecombineerd met vloerverwarming.
Voor een impressie hoe deze tegels eruit zien op de grond kom eens langs in onze showroom! U vindt ons langs de A6 in Emmeloord.

Gratis en vrijblijvende afspraak plannen (met gratis 3D ontwerp)

    Wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.