Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Terug naar ons blog

Kom langs in onze showroom in Emmeloord

Gepubliceerd op:

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe badkamer, tegelvloer of toilet is het verstandig om even een bezoekje aan onze showroom te brengen! Als je een dergelijk ingrijpende verandering aan je huis maakt is het belangrijk om goed te kijken naar de mogelijkheden. Want deze aanschaf moet als het goed is jarenlang meegaan!

In onze showroom in Emmeloord kan je heel wat opstellingen van badkamers van dichtbij bekijken. Daarnaast is er een ruim aanbod sanitair en kan je de tegels bekijken en voelen. Het is kortom een goede manier om een echt beeld te krijgen van jouw nieuwe aanschaf. Onze ervaren adviseurs kunnen je helpen met keuzes maken door voorbeelden uit de praktijk mee te geven. Daarnaast is het mogelijk om een 3D-tekening te laten maken van jouw nieuwe badkamer zodat je al een goed beeld krijgt van het eindproduct.

Het allerbelangrijkste aan een bezoek aan onze showroom is dat het je inspiratie geeft! Wij zorgen ervoor dat jij binnenkort jouw droombadkamer of droomtegel in huis hebt!

Onze showroom is open op dinsdag en vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur. Daarnaast zijn we op zaterdag open van 10:00 tot 16:00 uur.