Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Loodgieter Friesland

Loodgieter Friesland vindt u bij Syro Stone 

Loodgieter FrieslandSyro Stone biedt u een ruim assortiment aan badkamer artikelen van bekende merken, daarnaast doen we installatie en montage. U kunt ons bedrijf ook inschakelen voor loodgieterswerkzaamheden. Ook leggen wij complete badkamers aan, toiletruimtes, leggen wij tegelvloeren, breken wij bestaande vloeren, doen we badkamer renovaties en nog veel meer. Syro Stone is gevestigd in Emmeloord, maar wij zijn werkzaam in verschillende regio’s. U kunt ons ook vinden in Friesland, Almere, Dronten, Lelystad en ga zo maar door. 

Bij Syro Stone bieden wij u het totaalpakket aan, wij hebben alles dat u nodig heeft om een droom badkamer te realiseren. De merken die u tegenkomt is ons assortiment zijn o.a. Plieger, Geberit, Sphinx en nog veel meer. In onze showroom bevinden zich kant en klare badkamer opstellingen en vele verschillende douches, baden, toiletten en tegelvloeren. Al het sanitair staat overzichtelijk opgesteld, zo kunt u het uitgebreid bekijken en er ook in kijken. 

Installatie en montage 

In onze showroom, maar ook op onze website, vindt u inspiratie voor uw badkamer of tegelvloeren. Zo kunt u een goede indruk krijgen van de mogelijkheden. Daarnaast kunt u met ons vrijblijvend de vele mogelijkheden bespreken. Ook vindt u hier al geleverde badkamers zodat u kunt zien hoe uw badkamer er mogelijk uit zou kunnen zien. Met de installatie en montage nemen wij alle zorg bij u uit handen. U kunt zelfs rustig op vakantie gaan terwijl uw badkamer renoveren of uw nieuwe vloer leggen. 

Bij Syro Stone garanderen wij u van kwaliteit. Onze kundige installateurs komen vanuit onze eigen onderneming, hierdoor zorgen wij ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd wordt. Ze gaan altijd zorgvuldig te werk en zorgen ervoor dat u tevreden bent. Heeft u interesse, kom dan even langs in onze showroom. Natuurlijk mag u ook altijd even bellen of mailen wanneer u vragen heeft of als er onduidelijkheden zijn.