Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Montage tegelvloer door Syro Stone

montage tegelvloer

Tijd voor een montage aan uw tegelvloer?

Syro Stone helpt u maar al te graag met een montage aan uw tegelvloer. Wij zijn al 20 jaar dé specialist op het gebied van het monteren en installeren van uw badkamer of tegelvloer. Met onze eigen, ervaren monteurs brengen wij deskundig advies op het gebied van installatie. Dit doen wij onder andere in Emmeloord, maar ook in de wijde omgeving. Met onze installateurs bent u verzekerd van een geweldig eindresultaat. Wij zorgen voor strak tegelwerk en goede ventilatie tegen schimmelvorming. Ook proberen wij zo ons werk te doen zodat het geluidsoverlast zo minimaal mogelijk is voor u en de buurt.

Een montage aan uw tegelvloer door Syro Stone

Laat u uw de montage aan uw tegelvloer doen door Syro Stone, dan bent u verzekerd van een topresultaat. Wij gebruiken alleen tegelvloeren van A-merken voor de beste kwaliteit. Op deze pagina montage tegelvloerziet u al een paar voorbeelden van de tegelvloeren die wij aanbieden. In onze showroom kunt u een breed assortiment aan tegelvloeren vinden. Bent u benieuwd naar enkele resultaten van tegelvloer projecten van Syro Stone? Hier vindt u een paar van onze uitgevoerde projecten. Dit zijn echter maar weinig van onze vele tegelvloer projecten die we hebben uitgevoerd. Op onze Facebook pagina kunt u nog meer projecten van ons vinden. Wilt u het beste beeld krijgen van een montage aan uw tegelvloer, bezoek dan een keer onze showroom.

Meer informatie

Voor meer info over Syro Stone kunt u onze website raadplegen. Naast de installatie en montage van een tegelvloer voeren wij nog veel meer werkzaamheden aan. Voor al onze werkzaamheden kunt u hier kijken. Ook vindt u hier een contactformulier voor het aanmaken van een gratis en vrijblijvende afspraak. Hierbij leveren we u bovendien een gratis 3D ontwerp. U bent overigens altijd welkom in onze showroom. Wilt u ons contacteren? Bekijk dan onze contactgegevens onderaan de pagina. Wij helpen u graag verder.