Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Monteren sanitair

monteren sanitairMonteren sanitair door Syrostone

Vindt u het nu wel eens tijd voor een nieuwe badkamer? En bent u aan het zoeken naar een bedrijf die het monteren van het sanitair kan regelen? Dan bent u bij Syrostone op de juiste plek. Syrostone is namelijk al meer dan 20 jaar ervaren met het installeren van badkamers bij onze klanten. Met producten van de beste merken en ons team van ervaren en professionele monteurs kunt u rekenen op een geweldig eindresultaat. Zo kunt u op onze website al verscheidene voorbeelden vinden van eindresultaten van badkamers die wij bij onze klanten hebben geïnstalleerd. Ook op onze Facebook kunt u meerdere projecten van ons vinden. Bent u geïnteresseerd in de werkzaamheden van Syrostone? Lees dan verder of neem een kijkje op onze website.

Laat Syrostone het monteren van het sanitair regelen

U bent verzekert van een mooi eindresultaat wanneer u uw nieuwe badkamer laat installeren door de monteurs van Syrostone. Wij zorgen voor perfect geïnstalleerd sanitair en super strak tegelwerk. Ook zorgen wij ervoor dat er een goede ventilatie ontstaat tegen schimmelvorming. Met de monteren sanitairverbouwing en het monteren van het sanitair zullen wij zo goed mogelijk proberen om (geluids)overlast te beperken voor u en uw buurt. Wij zijn pas tevreden met het eindresultaat wanneer u een glimlach op uw gezicht heeft.

Meer informatie over Syrostone

Met het monteren van het sanitair en alle andere werkzaamheden die wij verrichten zullen wij alle zorgen door ons uit handen genomen. Heeft u interesse in Syrostone en wilt u dat wij uw nieuwe badkamer en sanitair gaan monteren? Dan helpen wij u graag verder. Neem contact met ons op aan de hand van de contactgegevens onderaan de pagina, of op de contact pagina. Bovendien kunt u een gratis en vrijblijvende 3D ontwerp aanvragen op afspraak. Kom een keer langs in onze showroom aan de A6 bij Emmeloord. De koffie staat voor u klaar!