Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Nette badkamertegels

Nette badkamertegels bestellen en laten installeren door Syro Stone

Nette badkamertegelsBent u bezig met een verbouwing aan uw huidige badkamer? En bent u op zoek naar nette badkamertegels die u wilt bestellen voor uw nieuwe droombadkamer? Dan kunnen wij van specialist Syro Stone u hier perfect bij verder helpen. Syro Stone is namelijk een ervaren badkamerspeciaalzaak, die al meer dan twintig jaar ervaring heeft met het verzorgen van droom badkamers bij haar klanten. Door onze ervaren monteurs en hoogwaardige producten zijn wij onderhand een bekend adres in Emmeloord. Bij ons bestelt u namelijk exclusief producten van de hoogste kwaliteit. Denkt u hierbij aan merken als Geberit, Sphinx en Plieger. Hierdoor kunnen wij u de hoogste kwaliteit garanderen. U kunt alvast onze website raadplegen om een kijkje te nemen naar enkele tegelvloer projecten die wij al geleverd hebben. Wilt u meer weten over nette badkamertegels van Syro Stone, lees dan verder.

Bestel nette badkamertegels bij Syro Stone en laat ze zetten door onze ervaren monteurs

Wij hebben namelijk een team van ervaren monteurs die voor enorm strak tegelwerk zorgen. Bij het laten zetten van een nieuwe badkamer zorgen wij ook voor excellente ventilatie, zodat er minimale schimmelvorming ontstaat en dit ook voorkomen wordt. Uiteraard houden wij rekening met u en de omgeving, en zullen wij zo min mogelijk geluidsoverlast veroorzaken. Bij het bestellen van nieuwe badkamertegels is het natuurlijk erg belangrijk dat u zeker weet dat u tevreden bent met het resultaat. Daarom kunt u altijd onze website en Facebook pagina raadplegen voor onze laatste tegelvloer en badkamerprojecten. In onze showroom vindt u ook een breed assortiment aan badkamertegels. Wij adviseren u graag en geven u meerdere mogelijkheden. Ook zorgen wij voor een vrijblijvende 3D tekening van uw nieuwe project. De koffie staat voor u klaar. Wij helpen u enorm graag verder!