Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Novellini badkamertegels

Novellini badkamertegels laten leveren door Syro Stone 

Novellini badkamertegelsSyro Stone heeft alles in huis om uw droombadkamer te realiseren. Wij bieden u een ruim assortiment aan badkamerartikelen van bekende merken. Dus ook voor Novellini badkamertegels kunt u bij Syro Stone terecht. Bij ons vindt u complete badkameropstellingen, toiletopstellingen en een vloer vol tegels ter inspiratie. U kunt zelf de kwaliteit voelen en de vele mogelijkheden bekijken. Wij helpen u graag bij het uitkiezen van uw producten, natuurlijk kunnen wij u hier dan ook in adviseren. 

In onze showroom staat het sanitair ruim en overzichtelijk opgesteld zodat u uitgebreid onze opties kunt bekijken. Daarnaast hebben wij ruimtes waar we onze tegels kunnen laten zien. Zo kunt u zien welke stijl u mooi vindt en wij kunnen u adviseren als het gaat om materiaal. Natuurlijk kunt u altijd contact met ons opnemen wanneer u vragen heeft of meer wilt weten, maar het beste is als u langskomt in onze showroom. 

Duurzame tegelvloeren 

Aan tegelvloeren zitten een aantal voordelen. Ze hebben uitstraling, zijn duurzaam, hygiënisch en onderhoudsvriendelijk. Daarnaast zijn tegelvloeren ook nog eens erg mooi. Bij een tegelvloer kunt u gemakkelijk vloerverwarming toepassen om uw woongenot compleet te maken. Tegelvloeren zijn duurzaam, sterk en gemakkelijk te onderhouden. In ons assortiment vindt u keramische tegels, keramisch parket en vintage decor tegels. Bij Syro Stone kunnen wij u ook vele tips en trucs geven om uw vloer goed te kunnen onderhouden. 

Wij laten u graag onze mogelijkheden zien, dus kom eens langs in onze showroom. U kunt ook alvast de foto’s bekijken, deze geven een weergave van de mogelijkheden van tegels en merken. Bij Syro Stone zijn wij er 100% zeker van dat de kwaliteit van onze merken zeer hoog is. Door de jaren heen hebben wij ervaren dat dit zo is. De merken waar wij mee werken zijn o.a. Geberit, Sphinx, Novellini en meer.