Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Plieger badkamer van Syro Stone

Plieger badkamer van Syro Stone

Plieger badkamer laten leveren door Syro Stone

Plieger badkamerBent u op zoek naar een Plieger badkamer? Dan bent u bij Syro Stone badkamers en tegelvloeren aan het juiste adres. Bij ons vindt u alles dat u nodig heeft om uw droom badkamer te realiseren. Syro Stone biedt u een ruim assortiment aan badkamer artikelen van bekende merken. Daarnaast hebben wij ook complete badkamer opstellingen, toiletopstellingen en een vloer vol tegels ter inspiratie. Wij bieden u uitsluitend A merken van goede kwaliteit. Zo werken wij met merken als Plieger, Geberit, Sphinx en nog veel meer. 

Plieger is een uniek merk, ze staan voor gemak, betrouwbaarheid en kwaliteit. Het is een groot en gevestigd merk in de sanitair branche, al zo’n 100 jaar. Syro Stone levert een groot assortiment van Plieger producten. De producten van Plieger staan bekend om de goede prijs kwaliteit verhouding. Uiteraard bieden wij u ook wat betreft de andere producten een ruime keuze. Dus kom snel langs!

Kom langs in onze showroom voor badkamer inspiratie 

Heeft u inspiratie nodig voor het inrichten van uw badkamer? Kom dan langs in onze ruim opgezette showroom. Hier bevinden zich kant en klare badkamer opstellingen en vele verschillende douches, baden, toiletten en tegelvloeren. Bij Syro Stone staat al het sanitair overzichtelijk opgesteld zodat u alles goed kunt bekijken en overal in kunt kijken. Hier vindt u genoeg inspiratie om u zelf te overtuigen van de kwaliteit. Wij denken graag met u mee bij het uitkiezen van de juiste badkamer. Daarom kunnen wij ook voor u een tekening maken in on 3D programma. 

Op onze website vindt u onze badkamer projecten, ook deze kunt u gebruiken voor het opdoen van inspiratie. Daarnaast bieden wij u graag een persoonlijk advies. Kwaliteit en service is bij ons van groot belang. Wij luisteren naar uw wensen. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs. Wij informeren u graag. 

Neem contact met ons op!