Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Plieger sanitair showroom bij Syro Stone

Plieger sanitair showroom

Plieger sanitair showroom bij Syro Stone 

Plieger sanitair showroomBent u op zoek naar een Plieger sanitair showroom? Dan bent u bij Syro Stone aan het juiste adres. In onze showroom vindt u verschillende soorten en merken sanitair, waaronder Plieger. Syro Stone levert voor u een complete badkamer op. Bij ons is het mogelijk om uw droom badkamer te realiseren. Natuurlijk is het ook mogelijk om alleen sanitair de installeren. De montage en installatie van uw sanitair kunnen wij ook voor u verzorgen. Dit doen wij uiteraard zodat u tevreden bent.

In onze showroom bevinden zich kant en klare badkamer opstellingen en vele verschillende douches, baden, toiletten, tegelvloeren en natuurlijk sanitair van Plieger. Hier kunt u voldoende inspiratie op doen voor uw nieuwe badkamer. Alles staat overzichtelijk opgesteld zodat u het goed kunt bekijken en ook overal in kunt kijken. Wij helpen u graag bij het uitkiezen van uw Plieger sanitair in onze showroom. Hier kunnen wij u voorzien van advies. 

Inspiratie bij Syro Stone 

Bij Syro Stone leveren wij uitsluitend A merken en bent u dus verzekerd van goede kwaliteit. In onze showroom kunt u zelf de kwaliteit van onze merken ervaren. Ook kunnen wij hier voor u een 3D tekening maken van uw badkamer. Zo krijgt u een mooi beeld van hoe het eruit zou kunnen zien. Hier kunt u ook een kijkje nemen naar onze mooie tegelvloeren. Daarnaast is het ook mogelijk om vast inspiratie te doen op onze website. Kijk hier naar inspiratie voor badkamer en hier voor inspiratie voor tegels. Ook kunt u vast een kijkje nemen naar onze geleverde projecten. 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze producten of diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij het uitkiezen van uw producten met een persoonlijk advies. Overtuig u zelf van onze uitstekende kwaliteit. Laat het ons weten als u interesse heeft!

Neem contact met ons op!