Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Badkamers, toiletten en tegelvloer in Rutten

We zijn ontzettend trots op het werk dat we hier hebben verricht. Deze badkamers zijn niet alleen mooi, maar ook heel functioneel! Zo is er een sunshower geplaatst zodat de zomerzon het hele jaar in de badkamer te vinden is. De badkamers zijn helemaal afgewerkt met strakke plafonds en natuurstenen afdekkers en vensterbanken. Natuurlijk is ook de Terrazzo tegel niet te missen! De kranen zijn in Gun Metal kleur en passen perfect bij de mooie houten badmeubels.

Er was een wens om een toilet boven te plaatsen, maar door de beperkingen van een normale rioolbuis leek dit onmogelijk. Gelukkig biedt de moderne Sanibroyeur een perfecte oplossing! Met de ingebouwde maler in het inbouwreservoir kan een normale afvoer worden gebruikt, waardoor het plaatsen van een toilet op elke gewenste plek mogelijk wordt.

Daarnaast hebben we gezorgd voor een strakke en moderne uitstraling door gebruik te maken van een glasplaat die gemakkelijk los te klikken is. Dit maakt het onderhoud eenvoudig en zorgt tegelijkertijd voor een nette afwerking. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw badkamer? Bezoek onze showroom in Emmeloord en laat je inspireren door de vele opties!