Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Prachtige badkamer in Emmeloord!

In Emmeloord mochten we deze prachtige badkamer en een toilet opleveren! Beide kamers maken gebruik van mooie, warme aardetinten en zijn aangekleed met warm hout. Deze combinatie zorgt ervoor dat de uitstraling open en ruim is, zonder kil te ogen.

Het geheel is aangekleed met stoere, gun metal kranen. Deze stijl zie je steeds vaker voorbij komen. Wat ons betreft is het de kleur van het jaar! De ingebouwde Sunshower zorgt bovendien voor infrarood- en zonnetherapie. Dat is nog eens lekker douchen!

Deze klant is recent verhuisd en heeft een aantal jaren geleden ook al een Sunshower aangeschaft. Het bevalt dus uitstekend! Daarnaast

Deze klant is recent verhuisd naar een nieuwbouwwoning, maar had een aantal jaren geleden in zijn vorige woning ook al een sunshower aangeschaft. De sunshower bevalt dan ook uitstekend! Bovendien is dit al de tweede badkamer die deze klant bij ons heeft gekocht.