Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Sanitair Meppel

Sanitair Meppel van Syro Stone

Sanitair MeppelBent u wonend in de omgeving van Meppel en vindt u het nu wel eens tijd voor een compleet nieuwe badkamer? Dan kunnen wij van specialist Syro Stone u daar goed bij helpen. Syro Stone is namelijk een specialist op het aanleggen van sanitair en tegelvloeren. Bij Syro Stone vindt u alles wat u maar nodig heeft om een badkamer te laten realiseren waar u van gedroomd heeft. Wij geven u advies over een nieuwe badkamer en realiseren het ook al te graag bij u thuis. Syro Stone kan u de beste kwaliteit garanderen. Wij zijn al meer dan vijftien jaar ervaren met het aanleggen van sanitair. Bovendien gebruiken wij uitsluitend sanitaire producten van de beste A-merken. Denkt u hierbij aan merken als Plieger, Sphinx, Geberit en nog veel meer. Wilt u meer weten over nieuw sanitair aangelegd door Syro Stone in Meppel? Lees dan verder!

Laat prachtig nieuw sanitair in Meppel bij u aanleggen door de ervaren monteurs van Syro Stone

Wij werken met onze eigen mensen en ervaren monteurs er hard aan om onze klanten uitermate tevreden te maken met een nieuw aangelegde badkamer. Als u het aanleggen van het sanitair door onze monteurs laat uitvoeren, krijgt u uitstekend geïnstalleerd sanitair. Ook zal er voor goede ventilatie in uw badkamer gezorgd worden, om schimmelvorming te voorkomen. Ons tegelwerk is netjes en strak. Wij houden rekening met de overlast die wij kunnen veroorzaken bij de verbouwing. We doen onze uiterste best om dit te beperken. U wordt van A tot Z ontzorgd wanneer u uw badkamer of tegelvloer laat verbouwen door Syro Stone. Het is zelfs mogelijk voor u om op vakantie te gaan terwijl wij aan het werk zijn. Dan komt u thuis met een prachtige nieuwe badkamer.

Zoekt u naar inspiratie voor uw nieuwe badkamer? Bekijk dan eens onze website of onze Facebook voor onze laatst geleverde projecten!