Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Schuin bad

Schuin bad aangelegd door Syro Stone

Schuin badHeeft u nog geen bad in uw badkamer, of wilt u een nieuwe bad aanleggen omdat u niet tevreden heeft met het bad wat u nu heeft? Dan helpen wij u graag verder met het zoeken van een nieuwe bad. Specialist Syro Stone is ervaren op het gebied van het aanleggen van badkamers en tegelvloeren bij onze klanten. Al meer dan vijftien jaar zijn wij actief in de omgeving van Emmeloord, waar wij onderhand een bekend en vertrouwd adres zijn. Voor het aanleggen van een nieuwe bad zijn er veel mogelijkheden waar u uit kunt kiezen. Er zijn namelijk veel verschillende soorten baden beschikbaar. En bij Syro Stone vindt u ook een breed assortiment van baden waar u uit kunt kiezen. Zo hebben wij onder andere een schuin bad die goed in uw badkamer kan passen. Wilt u meer weten over een nieuw bad verzorgd door Syro Stone? Lees dan verder!

Laat een prachtig nieuw schuin bad aanleggen door de eigen installateurs van specialist Syro Stone

Wij leveren veel projecten bij onze klanten. Veel van deze projecten kunt u terugvinden op onze website. Door hier te klikken vindt u bijvoorbeeld een selectie van de badkamer projecten die wij bij onze klanten hebben uitgevoerd. Hier ziet u wellicht al een schuin bad waar u naar op zoek bent. En ook op onze Facebook plaatsen wij vaak badkamer projecten die wij bij onze klanten uitgevoerd hebben. Als u het toch nog niet zeker weet welk bad u wilt hebben, raden wij het u sterk aan om een keer langs te komen in onze showroom. Hier hebben wij een brede selectie van onder andere schuine baden waar u uit kunt kiezen. U vindt onze showroom aan de Constructieweg 15 in Emmeloord, waar u binnen de openingstijden altijd welkom bent om een keer langs te komen. De koffie staat klaar!