Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Seniorendouche

Seniorendouche aangelegd door Syro Stone

SeniorendoucheWilt u een nieuwe douche in uw huis laten installeren die geschikt en veilig is om door senioren gebruikt te worden? Specialist Syro Stone helpt u enorm graag verder met de aanleg van een nieuwe seniorendouche. Wij zijn al meer dan vijftien jaar ervaren met het aanleggen van onder andere douches voor senioren bij onze klanten. Wij geven u handig advies voor uw nieuwe douche en zorgen voor de beste kwaliteit. Samen met onze eigen ervaren monteurs en producten van de beste merken kunnen wij u namelijk de beste kwaliteit garanderen. Onze producten zijn exclusief van A-merken als Sphinx, Grohe, Plieger en nog veel meer. Voordat we bij u aan de slag gaan, is het mogelijk om een vrijblijvende 3D- tekening te laten maken van uw nieuwe badkamer. Lees hieronder verder voor meer over Syro Stone, of raadpleeg eens onze website.

Laat een prachtig nieuwe seniorendouche installeren door de ervaren monteurs van Syro Stone

Wij hebben veel ervaring met het installeren voor een douche die geschikt is voor senioren. Daarom kunt u erop rekenen dat wij met alles rekening houden wat er nodig is voor uw nieuwe douche. Wij luisteren daarbij graag naar de wensen die u heeft voor uw nieuwe douche. U kunt op onze website veel geleverde projecten vinden van douches die wij hebben verzorgd bij onze klanten. En ook op onze Facebook pagina vindt u de meest recente projecten die wij hebben uitgevoerd. Zo kunt u alvast een impressie krijgen van wat u van ons kan verwachten. Weet u nog niet zeker hoe de douche er precies uit moet zien? U bent altijd welkom in onze showroom. Hier vindt u een uitgebreid assortiment van onze sanitaire producten en tegelvloeren. U vindt onze showroom aan de Constructieweg 15 in Emmeloord. De kop koffie staat voor u klaar.