Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Sphinx badkamer van Syro Stone

Sphinx badkamer van Syro Stone

Sphinx badkamer laten leveren door Syro Stone 

Bent u op zoek naar een Sphinx badkamer? Dan bent u bij Syro Stone badkamers en tegelvloeren aan het juiste adres. Wij zijn het adres voor al uw badkamer en sanitair wensen. Syro Stone biedt u badkamer inspiratie over verschillende manieren. Voor ieder budget is er bij ons wel een complete badkamer te realiseren. Natuurlijk kunnen wij ook iets op maat leveren, maak daarvoor een afspraak met ons. Wij leveren uitsluitend hoogwaardige producten van A merken. Zo kunnen wij altijd hoge kwaliteit garanderen. 

In 2020 zijn Sphinx en Geberit verder gegaan als één bedrijf onder de naam Geberit. Al bijna 150 jaar staat deze naam voor innovatie, betrouwbaarheid, functionaliteit en hedendaagse comfort in de badkamer. Door de bundeling van de krachten verenigen ze de bestel elementen van beide werelden. Syro Stone biedt u een uitgebreid assortiment van zowel producten van Geberit als vele andere merken. Overtuig u zelf van onze kwaliteit. 

Sphinx badkamer

Bij Syro Stone wordt u voorzien van een eerlijk advies 

Op onze website vindt u verschillende manieren op inspiratie op te doen voor uw droom badkamer. Zo kunt u kijk op onze pagina inspiratie badkamers. Ook kunt u even kijken naar onze geleverde projecten. De beste manier is natuurlijk om langs te komen in onze showroom. Hier vindt u kant en klare badkamer opstellingen en vele verschillende douches, baden, toiletten en tegelvloeren. Al het sanitair hebben wij overzichtelijk opgesteld. Zo kunt u alles goed bekijken en natuurlijk overal in kijken. 

In onze showroom kunnen wij u voorzien van een eerlijk advies. Wij denken graag met u mee bij het kiezen van uw ideale badkamer. Daarnaast kunnen wij voor u een tekening maken in ons 3D programma. Natuurlijk mag u ook altijd contact met ons opnemen wanneer u vragen heeft of meer informatie over onze producten en diensten. Uiteraard verzorgen wij ook de installatie en montage van uw nieuwe badkamer. 

Neem contact met ons op!