Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Sphinx badkamertegels

Sphinx badkamertegels bestellen en laten zetten door Syro Stone

Sphinx badkamertegelsBent u van plan om nieuwe badkamertegels in uw badkamer te laten zetten? Of is het tijd voor een geheel nieuwe badkamer, en wilt u hem laten renoveren? Dan bent u aan het juiste adres, bij badkamerspeciaalzaak Syro Stone. Syro Stone is een bekend adres voor alle badkamer- en tegelvloerbenodigdheden in de omgeving van Emmeloord. Met onze meer dan twintig jaar ervaring weet u zeker dat u een prachtige badkamer laat zetten. Bovendien verkopen wij exclusief producten van de beste merken. Denkt u hierbij aan merken als Geberit, Sphinx, Plieger en meer. Zo kunnen wij onze klanten de hoogste kwaliteit van onze producten garanderen. Wanneer u de installatie door ons laat verzorgen, dan gaan wij u van A tot Z ontzorgen. Alles wordt voor u geregeld. Wilt u meer weten over Sphinx badkamertegels, lees dan hieronder verder.

Bestel badkamertegels van het top merk Sphinx en laat te zetten door de experts van Syro Stone

Ons team van ervaren monteurs gaat ervoor zorgen dat uw nieuwe badkamer er geweldig uit zal zien. Hierbij zullen wij ook rekening houden met goede ventilatie tegen schimmelvorming. Ook zorgen wij voor super strak tegelwerk. Onze monteurs weten bovendien dat geluidsoverlast een ergernis is bij een verbouwing. Daarom zullen wij dit zo veel mogelijk proberen te minimaliseren. Wij gaan net zo lang door tot u een glimlach op uw gezicht heeft. Weet u nog niet zeker welke badkamertegels u nodig heeft, of welke u perfect vindt voor uw badkamer? Op onze website vindt u veel geleverde projecten die wij in de afgelopen jaren gedaan hebben. Daarnaast wordt onze Facebook pagina ook vaak geupdate met onze meest recente badkamer- en tegelvloerprojecten. U bent ten slotte altijd welkom in onze showroom. Hier vindt u een breed assortiment van prachtige badkamertegels. De koffie staat voor u klaar.