Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Sphinx sanitair van Syro Stone

Sphinx sanitair

Sphinx sanitair laten leveren door Syro Stone 

Sphinx sanitairBent u op zoek naar Sphinx sanitair? Dan bent u bij Syro Stone aan het juiste adres. Syro Stone heeft alles in huis om voor een prachtige badkamer te realiseren. Wij kunnen alles compleet opleveren. Natuurlijk is het ook mogelijk om producten los te laten installeren en monteren. Deze installatie en montage kunnen wij ook voor u verzorgen. Daarnaast kunnen wij u garanderen dat de kwaliteit van onze producten zeer hoog is. Dit hebben onze producten door de jaren heen zeker bewezen. 

Bij Syro Stone werken wij uitsluitend met A merken. Zo leveren wij sanitair van Grohe, Geberit, Novellini en natuurlijk Sphinx. Daarnaast bieden wij u diverse andere merken. Sphinx is een populair merk als het gaat om sanitair. Tegenwoordig is Sphinx sanitair samengevoegd met Geberit. Hiermee kunnen ze hun doelgroepen en consumenten nog beter en efficiënter van dienst zijn. Bent u op zoek naar inspiratie? Kom dan langs in onze showroom. 

Deskundig advies bij Syro Stone 

In onze showroom hebben wij al het sanitair overzichtelijk opgesteld zodat u alles goed kunt bekijken en overal in kunt kijken. Hier vindt u kant en klare badkamer opstellingen en vele verschillende douches, baden, toiletten en tegelvloeren. Ervaar zelf de kwaliteit van onze producten. Voor inspiratie kunt u op onze website ook vast een kijkje nemen hier. Of bekijk onze geleverde projecten. Syro Stone kan voor u uw droom badkamer realiseren. In onze showroom wordt u voorzien van een zeer deskundig advies en kunnen wij een 3D tekening voor u maken. 

Syro Stone levert ook tegelvloeren. Bekijk dus ook onze tegels als u een complete badkamer wilt inrichten. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij het uitkiezen van uw producten. Met meer dan 15 jaar ervaring kunnen wij u goed adviseren. 

Neem contact met ons op!