Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Tegel Sanitair

tegel sanitairTegel Sanitair van Syrostone

Bent u op zoek naar tegel en / of sanitair voor uw badkamer? Wij helpen u verder! Syrostone is al meer dan 20 jaar uw keuze voor uw badkamerrenovatie. Wij bieden een ruim assortiment aan van onder andere badkamerartikelen en tegels voor in uw badkamer. Zo zijn wij dé expert om uw droombadkamer te realiseren. Wij bieden alleen maar producten aan van de beste kwaliteit. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan merken als Plieger, Geberit, Sphinx en nog veel meer. Op onze website kunt u een breed aanbod van ons sanitair vinden, en al een kijkje nemen naar de projecten die wij verhandeld hebben.

Uw sanitair of tegel project van Syrostone

Op onze website kunt u al veel van onze projecten bekijken. Van alleen sanitaire producten tot gehele badkamerrenovaties, wij kunnen het realiseren. Wanneer u een tegelvloer wil laten zetten door Syrostone, heeft u keuze tussen onder andere keramische tegels, natuursteen tegels, vintage decor tegels en nog veel meer. Informatie over onze tegelvloeren kunt u hier vinden. Daarnaast hebben wij een breed aanbod van badmeubels. Badmeubels zijn er natuurlijk in heel veel verschillende stijlen, maar ook in verschillende vormen en maten. Wij raden het u aan om alvast een kijkje te nemen tussen onze verhandelde projecten om alvast wat inspiratie te krijgen. Wellicht vindt u op onze Facebook pagina iets wat u aanspreekt.

Meer informatie over Syrostone

Alle informatie over vloertegels en badkamer sanitair kunt u op onze website vinden. U kunt ook eens langskomen in onze showroom om een betere kijk te kunnen nemen van ons assortiment. Bovendien bieden wij een gratis en vrijblijvende afspraak aan aan onze klanten. Hier krijgt u zelfs een gratis 3D ontwerp bij! Heeft u nog vragen, dan kunt u ons altijd contacteren. Onze contactgegevens vindt u onderaan de pagina. We helpen u graag verder.