Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Tegels Almere

Tegels in Almere – Syro Stone

Wanneer u even lekker aan het ‘Googelen’ bent op ‘Tegels Almere’, dan heeft u nú de specialist in de omgeving gevonden. Syro Stone beschikt over een uitgebreid aanbod van tegels. Denk hierbij aan keramische tegel, natuursteen, vintage decor tegels, maar ook aan keramisch parket. Keramisch parket (ook wel houtlook tegels genoemd, zijn tegels met de uitstraling van parket of laminaat. Het verschil is nagenoeg niet meer te zien, alleen de eigenschappen zijn vele malen beter. Zo is er bijvoorbeeld vloerverwarming mogelijk, maar ook de levensduur wordt aanzienlijk verlengd.

Naast exclusievere tegels als natuursteen, heeft Syro Stone ook ook goedkopere tegels in het assortiment. Naast vloertegels zijn er natuurlijk ook volop mogelijkheden met wandtegels. Wanneer u woonachtig bent in Almere, bent u in circa 50 minuten over de A6 in Emmeloord.

‘De zekerheid van kwaliteit’ is de slogan van Syro Stone. Voor deze harde doelstelling werken we iedere dag. Alleen zo kunnen wij onze doelstelling waarmaken. Badkamers, toiletten en tegelvloeren worden namelijk enkel gemaakt met de beste materialen en vakmanschap. Dit gebeurt bij Syro Stone ook nog eens tegen scherpe prijzen.

Onze showroom in de Noordoostpolder

De showroom van Syro Stone is te vinden in Emmeloord. Via de A6 is onze showroom goed te bereiken. Daarnaast is het rustiger op de weg dan wanneer u naar de randstad rijdt. Wij zijn vanuit Almere gemakkelijk te bereiken.

Onze showroom is ruim opgezet en beschikt over complete badkameropstellingen. Maar ook toiletopstellingen kunt u bij ons vinden. Evenals diverse soorten tegels voor uw badkamer of woonkamer. In onze showroom kunt u gerust inspiratie op doen voor uw toekomstige badkamer en tegelvloer. Onze medewerkers adviseren u graag.

Ons assortiment bestaat uit keramische tegels, keramisch parket, natuursteen, wandtegels maar ook uit vintage decor tegels. Door een ruimtelijke indeling kunt u goed zien welke stijl er bij u past. Maar houdt bij de aanschaf van de badkamer ook rekening met uw gezinssamenstelling. Wanneer u elke ochtend met zijn vijven in de badkamer staat, is het bijvoorbeeld aan te raden om een tweede wasbak te plaatsen.
Laat u inspireren, kom visualiseren en laat u lekker informeren. Het uitzoeken van een nieuwe badkamer, toilet of tegelvloer is een feestje.

Een groot assortiment in tegels

Syro Stone biedt u een groot assortiment aan van vloertegels, wandtegels, natuursteen, keukentegels, maar ook baden, douchecabines, inloopdouches, douche kranen, badmeubelkranen, thermostaatkranen inbouw kranen, toiletten, badmeubels, wastafels, accessoires, kortom wij kunnen u alles bieden en leveren. Pak eens de auto en kom eens langs vanuit de omgeving van Almere.

Syro Stone Compleet

Heeft u liever alles zorgeloos geregeld en wilt u liever niet zelf uw tegelvloer leggen of zetten. Dan is er voor u Syro Stone compleet. Wij verzorgen dan alles van A tot Z voor u. U krijgt een scherpe complete prijs inclusief alle werkzaamheden en materialen. Zo weet u voor de tijd al wat de kosten zijn en komt u niet voor verrassingen te staan.

Heeft u interesse in een tegelvloer van Syro Stone? Kom dan naar onze showroom om u te laten informeren en inspireren. Zo komt u eenvoudig aan genoeg ideeën voor uw toekomstige vloer.

Gratis en vrijblijvende afspraak plannen (met gratis 3D ontwerp)

    Wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.