Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Tegels Dronten

Tegels in Dronten – Syro Stone

Bent u aan het Googlen naar ‘tegels Dronten? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Syro Stone beschikt over een zeer breed assortiment aan tegels. Voor zowel strakke wandtegels tot de mooiste natuursteen tegels bent u aan het goede adres. Woonachtig in Dronten of omgeving? Goed nieuws, Syro Stone is op nog geen 25 minuten van Dronten  te vinden.

Bij Syro Stone gaat u voor de zekerheid van kwaliteit. Onze slogan is niet zomaar ‘gekozen’. De zekerheid van kwaliteit is een harde doelstelling van ons. Hiervoor werken we elke dag hard om dit te realiseren. Onze tegelvloeren bestaan enkel uit de beste materialen maar worden ook gelegd met de beste vakmanschap. Dit doen we ook nog eens tegen scherpe prijzen. Uiteraard geldt dit niet alleen voor onze tegelvloeren, maar ook voor onze badkamers en toiletruimtes.

Uitgebreide showroom

Onze collectie kunt u op dinsdag tot en met zaterdag bewonderen in onze showroom. Op vrijdag hebben we zelfs koopavond en zijn we tot 21:00 uur geopend. Zodoende kunt u samen met uw medebewoners voldoende inspiratie op doen. Plus, Emmeloord ligt op nog geen 25 minuten van Dronten.

We hebben een ruim opgezette showroom met vele verschillende soorten tegels voor uw badkamer, toiletruimte of woonkamer. Centraal in de showroom liggen verschillende soorten tegels opgesteld. Zodoende krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden. Wij hebben in ons assortiment Keramische tegels, keramisch parket (ook wel houtlook tegels genoemd), natuursteen, wandtegels en vintage decor tegels. Laat u lekker inspireren en wanneer er vragen zijn, beantwoorden onze medewerkers deze uiteraard graag. Een nieuwe vloer geeft vaak een grote impact op de uitstraling van de ruimte. Maak er daarom ook een leuk oriëntatieproces van. Zodoende kunt u lekker gaan genieten van de nieuwe tegelvloer in bijvoorbeeld de badkamer of keuken.

Groot assortiment in vloertegels

Syro Stone heeft een groot assortiment in vloertegels. Maar ook in wandtegels, natuursteen en keukentegels. Bovendien vindt u in onze showroom ook complete badkamer opstellingen, baden, douchecabines en meer. Syro Stone biedt u zodoende het complete pakket. Kom eens langs vanuit Dronten!

Syro Stone Compleet

Wanneer u geen zorgen wilt, neemt Syro Stone alles uit handen. Wij noemen dit Syro Stone Compleet. Wij verzorgen alles van A tot Z voor u. Bovendien krijgt u vooraf één scherpe prijs voor alle werkzaamheden en tegels. Hierdoor ontstaan er geen verrassingen meer achteraf.

Interesse in een tegelvloer van Syro Stone? We staan u graag te woord. In onze showroom komt u aan genoeg inspirerende ideeën voor uw nieuwe tegelvloer.

Gratis en vrijblijvende afspraak plannen (met gratis 3D ontwerp)

    Wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.