Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Tegels Emmeloord

Tegels in Emmeloord – Dichterbij vindt u ze niet

Bent u zich ook aan het oriënteren naar nieuwe tegels? Wij beschikken over een zeer ruim assortiment tegels. Van goedkope wandtegels tot exclusieve natuursteen vloeren.

Bent u woonachtig in de omgeving van Emmeloord en bent u op zoek naar tegels met de zekerheid van kwaliteit? Dan bent u bij Syro Stone aan het juiste adres. In onze onlangs vernieuwde showroom aan de Constructieweg op industrieterrein de Munt, drinken we graag samen een goede kop koffie met u om uw wensen bespreekbaar te maken. Wij begrijpen dat u niet elke twee jaar een verbouwing doet en wij denken daarom ook graag mee met uw wensen en behoeften. Zodat alles in één keer naar wens is.

De slogan van Syro Stone is niet voor niets “De zekerheid van kwaliteit”. Dit is niet zomaar een uitspraak maar een keiharde doelstelling waar we elke dag ons bed voor uitkomen om dit waar te maken. Onze badkamers, toiletten en tegelvloeren worden namelijk gemaakt met enkel de aller beste materialen en vakmanschap en dat ook nog eens tegen hele scherpe prijzen.

De showroom

De showroom van Syro Stone vindt u langs de A6 in Emmeloord. Aan de Constructieweg op industrieterrein de Munt zijn we 5 dagen per week voor u geopend.

Onze showroom is ruim opgezet, met complete badkameropstellingen, toiletopstellingen en verschillende soorten tegels voor uw badkamer of woonkamer. In de showroom kunnen wij u dan ook uitgebreid inspiratie laten opdoen voor uw toekomstige badkamer of tegelvloer. Ons assortiment bestaande uit: Keramische tegels, keramisch parket (houtlook tegels), natuursteen, wandtegels en vintage decor tegels. Uiteraard behoort ook vloerverwarming tot de mogelijkheden. In onze showroom is alles overzichtelijk en heel ruimtelijk ingedeeld, loop gerust eens rond en laat u verrassen. Visualiseer en genieten van het vooruitzicht van uw nieuwe badkamer, toilet of tegelvloer. Dit is namelijk een feestje!

Groot assortiment in tegels

Syro Stone biedt u een groot assortiment aan van vloertegels, wandtegels, natuursteen, keukentegels, baden, douchecabines, inloopdouches, douche kranen, badmeubelkranen, thermostaatkranen inbouw kranen, toiletten, badmeubels, wastafels, accessoires, kortom wij kunnen u alles bieden en leveren. Hierdoor nemen wij u meteen alles uit handen. U hoeft niet verder te zoeken! Pak eens de auto of de fiets en kom gerust langs aan de Constructieweg (in Emmeloord ;-).

Syro Stone Compleet

Heeft u liever alles goed geregeld en wilt u liever niet zelf uw tegelvloer leggen of zetten. Dan is er voor u het concept Syro Stone compleet. Wij verzorgen dan alles van A tot Z voor u. U krijgt een scherpe complete prijs inclusief alle werkzaamheden en materialen. Zo weet u voor de tijd al wat de kosten zijn en komt u niet voor verrassingen te staan.

Heeft u interesse in een tegelvloer van Syro Stone? Kom dan naar onze showroom om u te laten informeren en inspireren. Zo komt u eenvoudig aan genoeg ideeën voor uw toekomstige vloer.

De koffie staat voor u klaar!

Gratis en vrijblijvende afspraak plannen (met gratis 3D ontwerp)

    Wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.