Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Terug naar ons blog

Tegels en afmetingen

Gepubliceerd op:

Het kiezen van de juiste steen voor je vloer of badkamermuur is belangrijk. De afmetingen van een steen kunnen veel invloed hebben op de sfeer, ruimte en uitstraling van je huis. Zo zie je in woonkamers steeds vaker grote stenen met een patroon of reliëf. Ook betonlook is al jarenlang populair bij onze klanten.

In badkamers zie je regelmatig dat er verschillende stenen worden gebruikt voor de vloer en de muur. Daarnaast is het mogelijk om bij de douchecabine of hoger op de muur een alternatief formaat tegel te gebruiken. Dat kan resulteren in meer ruimte, een unieke uitstraling of een gevoel van warmte. Het belangrijkste bij het kiezen voor een tegelformaat is dat je een tegel kiest die bij jou past.

Wanneer je bij Syro Stone komt kijken voor een nieuwe tegel, dan hoort daar een goed advies bij. Onze ervaren verkopers en tegelzetters kunnen de voor- en nadelen van alle formaten en tegels bespreken. Bovendien kijken we specifiek naar jouw unieke situatie. Op die manier ga je altijd tevreden naar huis!