Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Tegels Flevoland

Tegels in Flevoland – Syro Stone

Ook zo aan het rondkijken naar “tegels Flevoland” in Google? U hoeft niet meer verder te zoeken. In de Noordoostpolder beschikt Syro Stone over een zeer uitgebreid assortiment aan vloertegels. Voor zowel goedkopere wandtegels tot aan dure en exclusieve natuursteenvloeren bent u bij Syro Stone aan het goede adres. Woonachtig in
Flevoland en op zoek naar hoge kwaliteit? Syro Stone kan u hier volledig in ontzorgen.

Dagelijks zijn we bezig om onze slogan ‘De zekerheid van kwaliteit’ te verbeteren. Deze uitspraak is niet zomaar een uitspraak. Voor onze badkamers en tegelvloeren hebben we enkel de beste materialen en wordt de installatie gedaan met goede vakmanschap. Dit doen we ook nog eens voor een aantrekkelijke prijs.

Showroom in Emmeloord

In Flevoland vindt u onze showroom. Midden in de Noordoostpolder, namelijk Emmeloord, zijn we vlakbij de A6 gevestigd. Emmeloord ligt mooi centraal in Nederland en is vanuit alle windstreken goed te bereiken.

Onze showroom heeft ruim opgezette opstellingen. Hierdoor kunt u prima en rustig alle mogelijkheden bekijken. Centraal in de showroom hebben we verschillende vloertegels gelegd. Hierdoor kunt u het uitgebreide aanbod bekijken en bewonderen. Wij geven u graag advies over de mogelijkheden. Naast een grote opstelling aan vloertegels hebben wij ook complete badkameropstellingen en toiletopstellingen.

In onze showroom kunt u dan ook rustig inspiratie opdoen. Ons tegelvloeren assortiment bestaat uit keramische tegelskeramisch parket (ook wel houtlook tegels), natuursteenvintage decor tegels en wandtegels.

Groot assortiment in tegels en natuursteen

Syro Stone heeft een groot assortiment aan van vloertegels, wandtegels, natuursteen en keukentegels. Ons assortiment krijgt zeer regelmatig een update waardoor wij altijd over de nieuwste trends en ontwikkelingen beschikken.

Naast tegels bieden we ook baden, douchecabines, douche kranen,  toiletten, badmeubels, wastafels en accessoires aan. Kortom wij kunnen u alles bieden en leveren. Pak de auto en kom eens langs vanuit Flevoland.

Syro Stone Compleet

Geen poespas en voor de tijd weten waar u aan toe bent? U kunt er voor kiezen dat Syro Stone alles voor u uit handen neemt. Zodoende heeft u er geen omkijken meer naar. Bovendien ontvangt u één scherpe prijs voor alle werkzaamheden en materialen. Zodoende bent u voor de tijd op de hoogte en zijn er geen verrassingen achteraf.

Heeft u interesse in een tegelvloer. Kom dan eens vrijblijvend langs. Dan bespreken uw wensen onder het genot van een goede kop koffie.

Gratis en vrijblijvende afspraak plannen (met gratis 3D ontwerp)