Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Tegels Friesland

Tegels Friesland – Syro Stone

Ook aan het Googlen op “tegels Friesland” ? Dan heeft u het goede adres gevonden! Syro Stone in Emmeloord beschikt over een ruim assortiment van (vloer)tegels. Van wandtegels tot keramische tegels tot zeer exclusief natuursteen, bij Syro Stone vindt u alle soorten tegels. Woont u in Friesland en gaat u voor zekerheid en kwaliteit, bezoek dan eens onze showroom in Emmeloord. Afhankelijk van uw exacte locatie, vindt u ons al vanaf ongeveer een kwartier van Friesland.

Bij Syro Stone werken we iedere dag hard om onze kwaliteit te waarborgen en te verhogen. Dit is onze grootste doelstelling waar we elke dag voor opstaan. Onze tegelvloeren, badkamers en toiletten worden gemaakt met de beste materialen en vakmanschap. Dit doen we ook nog eens tegen zo’n scherp mogelijke prijs.

De showroom

Op nog geen kwartier van Friesland vindt u onze showroom in Emmeloord. Via de A6 of via één van de vele N-wegen rijdt u eenvoudig naar Emmeloord. Emmeloord ligt erg centraal in Nederland en is hierdoor ook gemakkelijk te bereiken vanuit alle windrichtingen. Mocht u eens op doorreis zijn, kom dan gerust langs om even wat inspiratie op te doen.

Wanneer u ons bezoekt, is het raadzaam om een plattegrond of schets van de ruimte mee te nemen. Zodoende weten we meteen waarover we praten en kunnen wij u het beste advies geven.

De showroom is ruim opgezet met vele soorten tegelopstellingen. Denk bijvoorbeeld eens aan vloertegels 30×60, vloertegels 60×60 antraciet of vloertegels 60×60 grijs maar ook vloertegels van marmer hebben wij in ons assortiment. Maar ook keramische tegels, keramisch parket en natuursteen. Naast tegels hebben wij ook complete badkamer opstellingen en toiletopstellingen in ons assortiment. Loop gerust eens rond en laat u inspireren. Bij vragen helpen onze medewerkers u uiteraard graag.

Groot assortiment in tegels

Syro Stone heeft een groot assortiment aan van vloertegels, wandtegels, natuursteen maar ook keukentegels. Ons assortiment wordt regelmatig geüpdatet waardoor wij u de nieuwste tegels en ontwikkelingen kunnen laten zien. Pak de auto en kom eens langs vanuit Friesland.

Syro Stone Compleet

Geen zorgen en heldere afspraken? Daar gaan wij ook voor. Vooraf krijgt u één scherpe prijs voor zowel de werkzaamheden als het materiaal. Zo ontstaan er geen verrassingen. Liever zelf de tegels plaatsen? Dat kan uiteraard ook. Ga gerust eens met ons in gesprek. Onder het genot van een goede kop koffie bespreken we dan de mogelijkheden.

Gratis en vrijblijvende afspraak plannen (met gratis 3D ontwerp)

    Wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.