Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Tegels Groningen

Tegels in Groningen – Syro Stone

Bent u ook zo aan het rondkijken naar “tegels Groningen” in Google? Zoek dan niet verder. Wij beschikken over een zeer ruim assortiment tegels. Van budget wandtegels tot exclusieve natuursteen vloeren. Bent u woonachtig in de omgeving van Groningen? En bent u op zoek naar tegels met de zekerheid van kwaliteit? Dan bent u bij Syro Stone aan het juiste adres.

De slogan van Syro Stone is “De zekerheid van kwaliteit”, dit is niet zomaar een uitspraak maar een keiharde doelstelling, waar wij elke dag hard voor werken om dat waar te maken. Onze badkamers, toiletten en tegelvloeren worden namelijk gemaakt met de beste materialen en vakmanschap, tegen scherpe prijzen.

De 3 tips van Syro Stone

Wanneer u zich gaat oriënteren op vloertegels, houdt dan rekening dat u een plattegrond of schets meeneemt. Zodoende weten we over wat voor ruimte we praten en kunnen wij u beter adviseren. Daarnaast kunnen wij u zodoende een gratis 3D ontwerp aanbieden. Dan kunt u al een preview zien van hoe de ruimte eruit komt te zien. En tot slot kijk vooral naar wat u mooi vindt maar stel wel een budget vast. Er is namelijk veel verkrijgbaar.

De showroom

De showroom van Syro Stone vindt u in de plaats Emmeloord. Emmeloord ligt mooi centraal in Nederland en dus ook gemakkelijk te bereiken vanuit Groningen.

De showroom is ruim opgezet, met complete badkameropstellingen, toiletopstellingen en verschillende soorten tegels voor uw badkamer of woonkamer. In onze showroom kunnen wij u dan ook rustig inspiratie laten opdoen voor uw toekomstige badkamer of tegelvloer. Ons assortiment bestaat uit onder andere: keramische tegels, keramisch parket (houtlook tegels), natuursteen, wandtegels en vintage decor tegels. Alles overzichtelijk en heel ruimtelijk ingedeeld, loop gerust eens rond en laat u inspireren. Genieten van het vooruitzicht van uw nieuwe badkamer, toilet of tegelvloer. Want dit is een feestje!

Groot assortiment in tegels

Syro Stone biedt u een groot assortiment aan van vloertegels, wandtegels, natuursteen, keukentegels, baden, douchecabines, inloopdouches, douche kranen, badmeubelkranen, thermostaatkranen inbouw kranen, toiletten, badmeubels, wastafels, accessoires, kortom wij kunnen u alles bieden en leveren. Pak de auto en kom eens langs vanuit Groningen.

Syro Stone Compleet

Wilt u alles uit handen laten nemen, dan zorgt Syro Stone voor de complete afwikkeling. Wij verzorgen dan alles van A tot Z. U krijgt één scherpe en complete prijs voor alle werkzaamheden en materialen. Zodoende komt u niet voor verrassingen te staan.
Liever zelf uw nieuwe vloer leggen. Voor de doe het zelver is dat uiteraard geen probleem.

Interesse in een tegelvloer van Syro Stone? Kom dan naar onze showroom om u te laten informeren en inspireren. Zo komt u eenvoudig aan genoeg nieuwe ideeën voor uw toekomstige vloer.

Gratis en vrijblijvende afspraak plannen (met gratis 3D ontwerp)

    Wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.