Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Tegels Heerenveen

Tegels in Heerenveen – Syro Stone

Aan het Googlen op “tegels Heerenveen”? Zoek dan niet verder. Syro Stone beschikt over een zeer ruim assortiment tegels. Van budget wandtegels tot bijzondere natuursteen vloeren. Bent u woonachtig in de omgeving van Heerenveen en op zoek naar tegels met de zekerheid van kwaliteit? Dan bent u bij Syro Stone aan het juiste adres.

De slogan van Syro Stone is “De zekerheid van kwaliteit”, dit is niet zomaar een uitspraak maar een keiharde doelstelling, waar wij elke dag hard voor werken om dat waar te maken. Onze tegelvloeren maar ook badkamers en toiletten worden namelijk gemaakt met de beste materialen en vakmanschap. Dit doen we ook nog eens voor een scherpe prijzen.

De showroom

De showroom van Syro Stone vindt u in Emmeloord. Emmeloord ligt mooi centraal in Nederland en dus ook gemakkelijk te bereiken vanuit Heerenveen. Via de A6 bent u binnen slechts een half uur in Emmeloord.

Onze vernieuwde showroom is ruim opgezet, met complete tegelvloeropstellingen maar ook met badkameropstellingen en toiletopstellingen. In onze showroom kunt u voldoende inspiratie op doen voor uw toekomstige badkamer of tegelvloer. Ons assortiment bestaande uit onder andere: keramische tegels, keramisch parket (houtlook tegels), natuursteen, wandtegels en vintage decor tegels. Alles soorten tegels en modellen zijn overzichtelijk en heel ruimtelijk ingedeeld. Loop eens rond en onze medewerkers helpen u graag verder. Genieten van het vooruitzicht van uw nieuwe tegelvloer, badkamer of toilet.

Groot assortiment in tegels

Syro Stone biedt u een groot assortiment aan van vloertegels, wandtegels, natuursteen, keukentegels. Maar ook in baden, douchecabines, inloopdouches, douche kranen, toiletten, badmeubels, wastafels en accessoires. Kortom wij kunnen u compleet bedienen. Pak de auto en kom eens langs vanuit Heerenveen.

Syro Stone Compleet

Alles goed geregeld en geen zorgen? Syro Stone neemt de zorgen uit uw handen. Wij verzorgen alles voor u. Hiervoor krijgt u één scherpe prijs voor de tegels en werkzaamheden. Zodoende is alles helder en zijn er geen verrassingen achteraf. Wel zo fijn.
Liever zelf uw nieuwe tegelvloer leggen. Ook dat is geen probleem.

Heeft u interesse in een tegelvloer van Syro Stone? Kom dan naar onze showroom om u te laten informeren en inspireren. Zo komt u eenvoudig aan genoeg ideeën voor uw toekomstige vloer.

Gratis en vrijblijvende afspraak plannen (met gratis 3D ontwerp)

    Wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.