Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Tegels Joure

Tegels in Joure – Syro Stone

Ook zo aan het rondkijken naar “tegels Joure” in Google? Dan heeft u het goede adres gevonden. Syro Stone beschikt over een zeer ruim assortiment tegels. Van budget wandtegels tot duurdere natuursteen vloeren. Bent u woonachtig in de omgeving van Joure? En bent u op zoek naar tegels met de zekerheid van kwaliteit? Dan bent u bij Syro Stone aan het juiste adres. In zo’n 20 minuten bent u vanuit Joure via de A6 bij onze showroom.

Bij Syro Stone werken we dagelijks hard om de kwaliteit te verhogen. Onze slogan is niet voor niets “De zekerheid van kwaliteit”. Dagelijks staan wij op om deze doelstelling te behalen. Zo worden onze tegelvloeren en badkamers enkel gemaakt met de beste materialen en vakmanschap. Dit doen we ook nog eens voor een gunstige prijs.

De showroom

De showroom van Syro Stone vindt u in Emmeloord. Emmeloord ligt mooi centraal in Nederland en dus ook gemakkelijk te bereiken vanuit Joure over de A6.

Onze vernieuwde showroom is ruim opgezet. Complete vloeropstellingen zijn te bekijken met verschillende soorten tegels. Zo kunt u goed nagaan welke stijl er het beste bij u past. Daarnaast bieden wij ook complete badkameropstellingen en toiletopstellingen. Doe gerust inspiratie op om uw plannen te realiseren.
Tip: neem een schets of plattegrond met maten mee voordat u naar de showroom komt. Zodoende weten we over welke ruimte we praten en kunnen wij u het beste advies geven.

Ons assortiment bestaat uit: keramische tegels, keramisch parket (houtlook tegels), natuursteen, wandtegels en vintage decor tegels. Alles is overzichtelijk en ruimtelijk ingedeeld, kijk gerust rond en laat u inspireren. Onze medewerkers geven graag als het nodig is extra advies.

Groot assortiment in tegels

Syro Stone biedt u een groot assortiment aan van vloertegels, wandtegels, natuursteen, keukentegels, baden, douchecabines, inloopdouches, douche kranen, toilettenbadmeubels, wastafels en accessoires. Kortom wij kunnen u volledig bedienen. Pak de auto en kom via de A6 eens langs vanuit Joure.

Syro Stone Compleet

Wilt u alles zorgeloos verzorgd hebben? Dan is er voor u Syro Stone compleet. Hierin verzorgen wij het totaalplaatje voor u. U krijgt één scherpe prijs voor materialen en de werkzaamheden. Zodoende zijn er naderhand geen verrassingen.

Interesse in een tegelvloer van Syro Stone? Kom dan naar onze showroom om u te laten informeren en inspireren. Zo komt u eenvoudig aan genoeg ideeën voor uw toekomstige vloer.

Gratis en vrijblijvende afspraak plannen (met gratis 3D ontwerp)

    Wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.