Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Tegels Kampen

Tegels in Kampen – Syro Stone

Aan het Googlen op “tegels Kampen”? Zoek dan niet verder. Wij beschikken over een zeer ruim assortiment tegels. Van goedkope wandtegels tot exclusieve natuursteen vloeren. Bent u woonachtig in de omgeving van Kampen? En bent u op zoek naar tegels met de zekerheid van kwaliteit? Dan bent u bij Syro Stone aan het juiste adres. De slogan van Syro Stone is “De zekerheid van kwaliteit”, dit is niet zomaar een uitspraak maar een keiharde doelstelling, waar wij elke dag hard voor werken om dat waar te maken. Onze badkamers, toiletten en tegelvloeren worden namelijk gemaakt met de beste materialen en vakmanschap, tegen scherpe prijzen.

De showroom

De showroom van Syro Stone vindt u in de plaats Emmeloord. Emmeloord ligt mooi centraal in Nederland en dus ook gemakkelijk te bereiken vanuit Kampen.

De showroom is ruim opgezet, met complete badkameropstellingen, toiletopstellingen en verschillende soorten tegels voor uw badkamer of woonkamer. In onze showroom kunt u dan ook rustig inspiratie op doen voor uw toekomstige badkamer of tegelvloer. Ons assortiment bestaande uit: keramische tegels, keramisch parket (houtlook tegels), natuursteen, wandtegels en vintage decor tegels. Alles overzichtelijk en heel ruimtelijk ingedeeld, laat u inspireren en onze medewerkers helpen u wanneer u daarom vraagt.

Groot assortiment in tegels

Syro Stone biedt u een groot assortiment aan van vloertegels, wandtegels, natuursteen, keukentegels, baden, douchecabines, inloopdouches, douche kranen, toiletten, badmeubels, wastafels, accessoires, kortom wij kunnen u alles bieden en leveren. Pak de auto en binnen 20 minuten staat u bij ons voor de deur vanuit Kampen.

Syro Stone Compleet

Alles goed geregeld en nieuw zelf uw vloer leggen? Syro Stone ontzorgt u van A tot Z. U krijgt één scherpe all-in prijs voor zowel de materialen als de werkzaamheden. Zodoende komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Interesse in een tegelvloer van Syro Stone? Kom dan eens naar onze showroom om u te laten informeren en inspireren. Wij geven u voldoende ideeën voor uw toekomstige vloer.

Gratis en vrijblijvende afspraak plannen (met gratis 3D ontwerp)

    Wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.