Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Tegels Lemmer

Tegels in Lemmer – Syro Stone

Bent u op Google aan het rond kijken naar “tegels Lemmer”? Dan bent u binnen een kwartier bij Syro Stone in Emmeloord. Syro Stone beschikt over een zeer breed assortiment aan vloertegels en wandtegels. Ons assortiment bestaat uit normale wandtegels tot de betere en duurdere vloertegels. Woonachtig in Lemmer of omgeving en op zoek naar zekerheid en kwaliteit? Dan bent u bij Syro Stone aan het goede adres.

Dagelijks werken wij hard om onze slogan: ”De zekerheid van kwaliteit” te evenaren en waar mogelijk te verbeteren. Dit is onze keiharde doelstelling waar we dagelijks voor opstaan. Wij werken enkel met hoogwaardige materialen en vakmanschap. Dit doen we ook nog eens voor een scherp tarief.

Geen omkijken hebben naar de werkzaamheden en alles goed geregeld hebben? Ga dan voor Syro Stone Compleet. Hierin verzorgen wij alles van A tot Z voor u. Zo krijgt u één scherp all-in tarief voor zowel de werkzaamheden als de materialen. Zo weet u de kosten vooraf en en zijn er achteraf geen verrassingen.

Onze tips

Onze tips bij aanschaf van een nieuwe tegelvloer.
Wanneer u op zoek gaat naar nieuwe vloertegels neem dan eens een plattegrond of schets met maten mee van de ruimte. Zodoende kunnen wij u zo goed mogelijk adviseren over hoe de tegels het beste kunnen komen te liggen. Houd daarnaast rekening met de gezinssamenstelling. Wanneer u bijvoorbeeld kleine kinderen hebt, is het bijvoorbeeld aan te raden om te kiezen voor een slijtvaste steen.

Daarnaast is het belangrijk dat u vooraf een budget in gedachte neemt. Tegels zijn er in alle soorten, maten en budgetten te krijgen. Het is daarom handig om alvast een voorselectie te maken. Maar het is ook belangrijk dat u een tegel kiest die u mooi vindt en bij u past.

De vernieuwde showroom

De showroom van Syro Stone vindt u in Emmeloord. Dit is nog geen kwartier rijden vanaf Lemmer. Onlangs hebben wij onze showroom compleet vernieuwd. Daarnaast veranderen we regelmatig de producten zodat u altijd op de hoogte bent van de laatste trends en ontwikkelingen.
De showroom heeft een ruime opzet. Hierdoor kunt u rustig overleggen over uw wensen zonder afgeleid te worden. Wanneer er vragen zijn, staan onze medewerkers uiteraard graag voor u klaar. In onze showroom vindt u verschillende soorten tegelopstellingen. Hierdoor krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden. Naast tegelopstellingen vindt u ook complete badkameropstellingen en toiletopstellingen. In ons assortiment hebben we:

Loop gerust eens binnen, kijk eens rond en voor vragen helpen onze medewerkers u graag verder.

Breed assortiment

Naast een groot assortiment in wand- en vloertegels biedt Syro Stone ook een breed assortiment aan in:

Pak gerust eens de auto en kom langs voor voldoende ideeën voor uw toekomstige vloer.

Gratis en vrijblijvende afspraak plannen (met gratis 3D ontwerp)

    Wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.