Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Tegels Overijssel

Tegels Overijssel laten leveren door Syro Stone 

Tegels OverijsselBent u op zoek naar tegels in Overijssel? Dan bent u bij Syro Stone badkamers en tegelvloeren aan het juiste adres. Wij leveren en installeren uw tegels in Overijssel. Daarvoor moet u natuurlijk eerste een mooie tegelvloer uitzoeken. Daar is Syro Stone de ideale locatie voor. In onze showroom kunt u vele voorbeelden van tegelvloeren bekijken en inspiratie op doen. Ook kunt u hier met ons uw wensen bespreken en kunnen wij u meer vertellen over onze mogelijkheden. 

Bij Syro Stone werken we uitsluitend met producten van hoogwaardige kwaliteit. Zo zorgen wij ervoor dat wij alleen producten van goede kwaliteit leveren. De afgelopen jaren hebben onze producten dit dan ook zeker bewezen. Met onze eigen monteurs met jarenlange ervaring kunnen wij ook een hoge kwaliteit op de installatie garanderen. Ook op onze website vindt u een showcase van tegels. Deze foto’s zijn een weergave van de mogelijkheden van tegels en merken. 

Kom langs in onze showroom en doe inspiratie op!

Syro Stone verzorgt ook de installatie en montage van uw tegelvloer. Wij nemen alle zorg uit handen, u kunt zelfs op vakantie gaan terwijl wij uw vloer vernieuwen. Wij werken alleen met eigen mensen en ervaren monteurs. Hierdoor zijn wij een begrip op het gebied van installatie in Emmeloord en de wijde omgeving. Wij weten hoe belangrijk het is dat een verbouwing, nieuwbouw of renovatie in één keer goed gebeurt. Voordat wij aan de slag gaan denken we eerst goed na en we gaan door totdat u tevreden bent. 

Syro Stone biedt u producten van uitstekende kwaliteit tegen scherpe prijzen. Met meer dan vijftien jaar ervaring weten wij goed wat de juiste producten zijn. Daarnaast kunnen wij u een zeer deskundig advies geven. Wanneer u langs komt in onze showroom kunnen wij voor u een 3D tekening maken. Natuurlijk mag u ook altijd contact opnemen wanneer u vragen heeft.