Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Tegels Overijssel

Tegels in Overijssel – Syro Stone

Bent u op Googelen naar “tegels Overijssel”? Dan bent u met minimaal een kwartier bij Syro Stone in Emmeloord. Syro Stone beschikt over een zeer breed assortiment aan vloertegels en wandtegels. Ons assortiment bestaat uit normale wandtegels tot de betere en duurdere vloertegels. Woonachtig in Overijssel of omgeving en op zoek naar zekerheid en kwaliteit? Lees dan vooral verder.

Onze slogan is: ”De zekerheid van kwaliteit”. Hier werken wij dagelijks hard voor om dit te evenaren en waar mogelijk te verhogen. Deze doelstelling is voor ons de leidraad. Wij werken met hoogwaardige materialen en vakmanschap. Dit doen we ook nog eens voor een scherp tarief.

Wilt u alles goed geregeld hebben en geen omkijken hebben naar de werkzaamheden. Ga dan voor Syro Stone Compleet. Hierin verzorgen wij het complete plaatje voor u. Zo krijgt u één scherp all-in tarief voor zowel de werkzaamheden als de materialen. Zo weet u de kosten vooraf en en zijn er achteraf geen verrassingen.

De tips van Syro Stone

Bij het oriënteren van nieuwe vloertegels is het aan te raden om een plattegrond of schets met maten mee van de ruimte. Zodoende kunnen wij u zo goed mogelijk adviseren over hoe de tegels het beste kunnen komen te liggen. Houd daarnaast rekening met de gezinssamenstelling. Wanneer u kleine kinderen hebt, is het bijvoorbeeld aan te raden om te kiezen voor een slijtvaste steen. Deze zal langer mooi blijven.

Daarnaast is het belangrijk dat u vooraf een budget in gedachte neemt. Tegels zijn er in alle soorten, maten en budgetten te krijgen. Het is daarom handig om alvast een voorselectie te maken. Maar het is ook belangrijk dat u een tegel kiest die u mooi vindt. Bij een oppervlakte van bijvoorbeeld 5 m2 maakt een klein verschil niet zoveel uit, maar wanneer er  bijvoorbeeld 50 of 100 m2 moet worden gelegd telt dit snel door.

De vernieuwde showroom

De showroom van Syro Stone vindt u in Emmeloord. Dit is nog geen 30 minuten rijden vanaf Overijssel. Onlangs hebben wij onze showroom een complete make-over gegeven. Regelmatig veranderen we de producten zodat u altijd op de hoogte bent van de trends en ontwikkelingen.
De showroom heeft een ruime opzet. Hierdoor kunt u rustig overleggen over uw wensen zonder afgeleid te worden. Wanneer er vragen zijn, staan onze medewerkers uiteraard graag voor u klaar. In onze showroom vindt u verschillende soorten tegelopstellingen. Hierdoor krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden. Naast tegelopstellingen vindt u ook complete badkameropstellingen en toiletopstellingen. In ons assortiment hebben we:

Loop gerust eens binnen, kijk eens rond en voor vragen helpen onze medewerkers u graag verder.

Breed assortiment in tegels en badkamerbenodigdheden

Naast een groot assortiment biedt Syro Stone ook een breed assortiment aan in:

Pak gerust eens de auto en kom langs voor voldoende ideeën voor uw toekomstige vloer.

Gratis en vrijblijvende afspraak plannen (met gratis 3D ontwerp)

    Wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.