Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Tegels Urk

Tegels op Urk – Syro Stone

Bent u aan het Google-en naar ‘tegels Urk’ of een soortgelijke zoekterm? Syro Stone is bij ons in de Noordoostpolder het adres op het gebied van tegelvloeren en sanitair. Wij beschikken over een erg ruim assortiment aan tegels. Deze tegels kunnen we uiteraard bij u leveren op Urk.

Syro Stone is het adres voor witte wandtegels tot exclusieve vloertegels. In hoofdlijnen bestaat ons assortiment uit keramische tegelshoutlook tegels (ook wel keramisch parket genoemd), vintage decor tegels en natuursteen. Mocht uw smaak er niet helemaal tussen zitten, kijken we graag naar een goed alternatief. Woonachtig op of in de buurt van Urk? Ga dan met de zekerheid van kwaliteit naar Syro Stone in Emmeloord.

Elke dag werken wij hard om onze visie: ‘De zekerheid van kwaliteit’ te evenaren en waar mogelijk te verhogen. Deze doelstelling is waar wij elke dag voor gaan. Om alleen het beste te kunnen garanderen, werken wij met hoogwaardige materialen en goede vakmanschap. Dit doen we ook nog eens voor een goede prijs.

Tijdens de gehele verbouwing geen zorgen willen? Ga dan voor Syro Stone Compleet. Hierin nemen wij alle werkzaamheden uit handen. Wij verzorgen dan het gehele traject voor u. Van ons krijgt u één scherp tarief voor zowel de werkzaamheden als de tegels. Zodoende weet u vooraf waar u aan toe bent en zijn er geen verrassingen.

Onze tips bij het uitzoeken van tegels

Wanneer u nieuwe vloertegels wilt gaan aanschaffen is het aan te raden om een plattegrond of een schets met maten mee te nemen. Zodoende kunnen wij u beter adviseren over welke tegels er het beste in de ruimte passen of in welke richting ze het beste kunnen worden gelegd.
Houd daarnaast rekening met de samenstelling van het gezin. Wanneer u kleine kinderen hebt, blijven slijtvaste tegels bijvoorbeeld langer mooi.
Tot slot is het belangrijk dat u een bepaald budget vaststelt voor uw nieuwe tegelvloer. Tegels zijn er namelijk in allerlei soorten en maten en daardoor ook in verschillende prijsklassen. Wanneer u een groot oppervlakte getegeld wilt hebben, kan de prijs daardoor behoorlijk oplopen. Maak daarom alvast een soort voorselectie. Echter, dient u wel een tegel te kiezen die u mooi vindt en bij u past.

De nieuwe showroom

Onze showroom vindt u in Emmeloord. Dit is ongeveer op 15 minuten rijden vanop Urk. Emmeloord ligt mooi centraal in de Noordoostpolder en is daarom ook goed te bereiken.

Onze nieuwe showroom aan de constructieweg op industrieterrein de Munt is ruim opgezet. Zo vindt u complete tegelopstellingen maar ook complete badkameropstellingen en toiletopstellingen. U kunt in onze showroom rustig inspiratie op doen. Regelmatig veranderen wij de opstelling en producten zodat u altijd op de hoogte bent van de nieuwste trends en ontwikkelingen. In hoofdlijnen bestaat het assortiment uit keramische tegels en parket, natuursteen en vintage decor tegels. Door de overzichtelijke indeling hoeft u alleen maar rond te lopen en u te laten inspireren en eventueel te overleggen met uw huisgenoot/huisgenoten. Geniet alvast van uw nieuwe badkamer, toilet of tegelvloer.
Onze medewerkers staan u graag te woord om hun expertise en visie aan u uit te leggen.

Groot assortiment in tegels

Syro Stone biedt u een groot assortiment aan van vloertegels, wandtegels, natuursteen, keukentegels, maar ook in baden, douchecabines, inloopdouches, douche kranen en accessoires. Kortom, wij kunnen u alles bieden en leveren op het gebied van tegels en sanitair. U hoeft niet verder te zoeken! Pak de auto en kom gerust eens langs vanuit Urk.

Gratis en vrijblijvende afspraak plannen (met gratis 3D ontwerp)

    Wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.