Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Tegels Wolvega

Tegels in Wolvega – Syro Stone

Bent u op Google aan het rond kijken naar “tegels Wolvega”? Dan bent u binnen een half uur bij Syro Stone in Emmeloord. Syro Stone beschikt over een zeer breed assortiment aan vloertegels en wandtegels. Ons assortiment bestaat uit normale wandtegels tot de betere en duurdere vloertegels. Woonachtig in Wolvega of omgeving en op zoek naar zekerheid en kwaliteit? Dan bent u bij Syro Stone aan het goede adres.

Dagelijks werken wij hard om onze slogan: ”De zekerheid van kwaliteit” te evenaren en waar mogelijk te verhogen. Deze doelstelling is voor ons de leidraad. Wij werken met hoogwaardige materialen en vakmanschap. Dit doen we ook nog eens voor een scherp tarief.

Wilt u alles goed geregeld hebben en geen omkijken hebben naar de werkzaamheden. Ga dan voor Syro Stone Compleet. Hierin verzorgen wij alles van A tot Z voor u. Zo krijgt u één scherp all-in tarief voor zowel de werkzaamheden als de materialen. Zo weet u de kosten vooraf en en zijn er achteraf geen verrassingen. Dat is wel zo fijn.

De tips van Syro Stone

Wanneer u op zoek gaat naar nieuwe vloertegels neem dan eens een plattegrond of schets met maten mee van de ruimte. Zodoende kunnen wij u zo goed mogelijk adviseren over hoe de tegels het beste kunnen komen te liggen. Bij een bepaalde ruimte is horizontaal namelijk beter en bij een andere ruimte weer verticaal of diagonaal. Houd daarnaast rekening met uw gezinssamenstelling. Wanneer u kleine kinderen hebt, is het bijvoorbeeld aan te raden om te kiezen voor een slijtvaste steen. Deze blijft dan langer mooi.
Daarnaast is het belangrijk dat u vooraf een budget in gedachte neemt. Tegels zijn er in alle soorten, maten en budgetten te krijgen. Het is daarom handig om alvast een voorselectie te maken. Maar het is ook belangrijk dat u een tegel kiest die u mooi vindt.

De vernieuwde showroom

De showroom van Syro Stone vindt u in Emmeloord. Dit is nog geen 30 minuten rijden vanaf Wolvega. Onlangs hebben wij onze showroom compleet vernieuwd. Regelmatig veranderen we de producten zodat u altijd op de hoogte bent van de trends en ontwikkelingen.
De showroom is ruim opgezet. Hierdoor kunt u rustig overleggen over uw wensen zonder afgeleid te worden. Wanneer er vragen zijn, staan onze medewerkers uiteraard graag voor u klaar. In onze showroom vindt u verschillende soorten tegelopstellingen. Hierdoor krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden. Naast tegelopstellingen vindt u ook complete badkameropstellingen en toiletopstellingen. In ons assortiment hebben we:

Loop gerust eens binnen, kijk eens rond en voor vragen helpen onze medewerkers u graag verder.

Breed assortiment in tegels en badkamerbenodigdheden

Naast een groot assortiment biedt Syro Stone ook een breed assortiment aan in:

Pak gerust eens de auto en kom langs voor voldoende ideeën voor uw toekomstige vloer, badkamer of toilet.

Gratis en vrijblijvende afspraak plannen (met gratis 3D ontwerp)

    Wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.