Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Tegels Zwolle

Tegels in Zwolle – Syro Stone

Bent u aan het rondkijken naar “tegels Zwolle” of een soortgelijke zoekterm in bijvoorbeeld Google? Zoek dan niet verder. Het is namelijk geen toeval dat u ons heeft gevonden! Syro Stone beschikt over een zeer ruim assortiment tegels. Van goedkope wandtegels tot exclusieve natuursteen vloeren en alles wat daar tussen zit. Bent u woonachtig in de omgeving van Zwolle en bent u op zoek naar tegels met de zekerheid van kwaliteit? Dan bent u bij Syro Stone aan het juiste adres!

Onze slogan is niet voor niets “De zekerheid van kwaliteit”, dit is niet zomaar een uitspraak maar onze doelstelling. Hiervoor staan wij elke ochtend op en we werken elke dag hard om dit waar te maken. Onze badkamers, toiletten en tegelvloeren worden namelijk gemaakt met de beste materialen en vakmanschap. Dit doen we ook nog eens met hele scherpe prijzen.

Onze tips

Wanneer u op zoek gaat naar nieuwe vloertegels neem dan eens een plattegrond of schets met maten mee van de ruimte. Zodoende kunnen wij u zo goed mogelijk adviseren over hoe de tegels het beste kunnen komen te liggen. Houd daarnaast rekening met de gezinssamenstelling. Wanneer u kleine kinderen hebt, is het bijvoorbeeld aan te raden om te kiezen voor een slijtvaste steen.

Daarnaast is het belangrijk dat u vooraf een budget in gedachte neemt. Tegels zijn er in alle soorten, maten en budgetten te krijgen. Het is daarom handig om alvast een voorselectie te maken. Maar het is ook belangrijk dat u een tegel kiest die u mooi vindt.

Alvast een preview ontvangen van uw nieuwe vloer? Syro Stone biedt een gratis 3D ontwerp aan waardoor u het eindresultaat vooraf al kunt zien!

De vernieuwde showroom

De showroom van Syro Stone vindt u in Emmeloord. Via de N50 kunt u ons vanuit de omgeving van Zwolle eenvoudig bereiken. In nog geen half uurtje bent u al bij ons. Aan het einde van de N50 waar deze overgaat in de snelweg A6, neemt u de afslag richting Emmeloord. U bent al vlak bij onze showroom op industrieterrein de Munt.

Onze showroom is erg ruim opgezet. In onze showroom vindt u complete badkameropstellingen, diverse toiletopstellingen en verschillende soorten tegels voor uw badkamer of woonkamer. In onze showroom kunnen wij u dan ook rustig inspiratie laten opdoen voor uw toekomstige badkamer of tegelvloer. Onze experts beantwoorden graag uw vragen! Ons assortiment bestaat uit:

Alles is overzichtelijk en ruimtelijk ingedeeld, het enige dat u hoeft te doen is rond te lopen, u laten inspireren, uw vragen te stellen aan onze experts en te genieten van het vooruitzicht van uw nieuwe badkamer, toilet of tegelvloer. Want dát zorgt pas echt voor genot.

Groot assortiment in tegels

Syro Stone biedt u een groot en volledig assortiment aan van vloertegels, wandtegels, natuursteen, keukentegels, maar ook in baden, douchecabines, inloopdouches, douche kranen, badmeubelkranen, toiletten, badmeubels, wastafels en accessoires. Kortom wij kunnen u alles bieden en leveren op het gebied van tegels en sanitair. U hoeft niet verder te zoeken! Pak de auto en kom eens langs vanuit Zwolle. Wij ontzorgen u graag.

Syro Stone Compleet

Heeft u liever alles goed geregeld en wilt u liever niet zelf uw tegelvloer leggen of zetten. Dan is er het concept Syro Stone compleet. Wij verzorgen dan alles van A tot Z voor u. U krijgt een scherpe complete prijs. Deze prijs is inclusief alle werkzaamheden en materialen. Zo weet u voor de tijd al wat de kosten zijn en komt u niet voor verrassingen te staan.

Heeft u interesse in één van onze tegelvloeren van Syro Stone? Kom dan naar onze showroom om u te laten informeren en inspireren. Zo komt u eenvoudig aan genoeg ideeën voor uw toekomstige vloer.

Zwolle

Op zoek naar een complete badkamer? Bekijk dan onze speciaal ingerichte pagina wanneer u uit de omgeving van Zwolle komt. Hier vindt u alle informatie om goed op zoek te gaan naar uw ideale droombadkamer.

Gratis en vrijblijvende afspraak plannen (met gratis 3D ontwerp)

    Wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.