Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Tegelvloer renoveren door Syro Stone

Wilt u uw tegelvloer renoveren?tegelvloer renoveren

Dan bent u bij Syro Stone op het juiste adres. Syro Stone is dé specialist voor het renoveren van uw tegelvloer. De tegelvloeren die wij aanbieden zijn duurzaam, hygiënisch en onderhoudsvriendelijk. Wanneer u uw tegelvloer laat renoveren bij Syro Stone bent u gegarandeerd van de beste kwaliteit. Wij maken namelijk uitsluitend gebruik van A-merken tegelvloeren. Al 15 jaar bieden wij met ervaren monteurs en deskundig advies op het gebied van installatie onze service aan. Lees meer informatie over Syro Stone op onze home pagina.

Uw tegelvloer laten renoveren door Syro Stone

Uw tegelvloer laten renoveren bij Syro Stone is een garantie voor succes. Wij verzorgen voor u de montage en installatie van uw tegelvloer. Daardoor wordt u door ons van A tot Z ontzorgd en nemen wij al uw zorg in handen. Bent u benieuwd naar het proces van het renoveren van uw tegelvloer bij ons? Op deze pagina vindt u ons gehele installatie en montage proces. Omdat wij ook weten dat u meer wilt zien dan alleen het proces dat wij hanteren hebben wij ook enkele projecten op onze pagina staan. Hier ziet u meerdere verschillende tegelvloer projecten die wij hebben uitgevoerd. Bekijk onze Facebook pagina voor meer projecten van ons.

tegelvloer renoveren

Meer informatie over Syro Stone

Wij hanteren naast het renoveren van tegelvloeren ook andere projecten. Op onze website vindt u al onze werkzaamheden. Om het beste een beeld te krijgen van een project die u wilt laten uitvoeren, raden wij u aan om een keer bij ons langs te komen. Zo kunt u een kijkje nemen in ons assortiment. Natuurlijk kunt u ook telefonisch en online met ons contact opnemen. Onderaan de pagina vindt u onze telefoonnummer en contactgegevens. Ten slotte kunt u ook een gratis en vrijblijvende afspraak met ons plannen. Hierbij maken wij gratis een 3D ontwerp. Vul het formulier hier in.