Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Tegelvloeren badkamer

Tegelvloeren badkamer aangelegd door specialist Syro Stone

tegelvloeren badkamerBent u op zoek naar mooie tegelvloeren die bij uw badkamer passen? Dan kunnen wij van Syro Stone u daar perfect bij helpen! Wij zijn namelijk al meer dan twintig jaar hét begrip op het aanleggen van tegelvloeren en volledige badkamer installaties in en rondom Emmeloord. U kunt bij ons terecht voor het laten realiseren van een droom badkamer. Wij gaan met onze eigen ervaren en deskundige monteurs aan het werk. Daarbij garanderen wij u de hoogste kwaliteit van onze werkzaamheden. Bovendien zijn onze producten altijd van top kwaliteit. Wij gebruiken en verkopen namelijk alleen maar producten van de beste merken. Denkt u hierbij aan Sphinx, Geberit, Plieger en nog veel meer. Heeft u interesse in nieuwe tegelvloeren in uw badkamer van specialist Syro Stone? Lees hieronder verder voor meer informatie over onze tegelvloer installaties, of klik hier voor onze geleverde projecten.

Een prachtige nieuwe tegelvloeren badkamer volledig verzorgd door de experts van Syro Stone

Wij gebruiken duurzame, onderhoudsvriendelijke en hygiënische tegelvloeren voor uw nieuwe badkamer vloer. Hierbij heeft u keuze uit keramische tegels, vintage decor tegels, natuursteen- en betonlook tegels en nog veel meer. Wanneer wij voor u aan het werk gaan met de installatie, zullen wij alle zorgen uit uw handen ontnemen. Zo kunt u zelfs op een lekkere vakantie gaan terwijl wij de installatie van de nieuwe tegelvloer verzorgen. U kunt op ons rekenen voor super strak tegelwerk. Ook zullen wij rekening houden met eventuele geluidsoverlast voor u en uw buurt.  U bent bovendien altijd welkom bij ons in de showroom om een betere impressie te krijgen van onze tegelvloeren. Heeft u verder nog vragen? Contacteer ons aan de hand van de gegevens op de contact pagina. Kijk ook eens op onze  voor de laatste updates over Syro Stone. Wij horen graag van u!