Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Tegelzetter Emmeloord is Syro Stone

Tegelzetter Emmeloord

Tegelzetter Emmeloord is Syro Stone 

Tegelzetter EmmeloordBent u op zoek naar een tegelzetter in Emmeloord? Dan bent u bij Syro Stone badkamers en tegelvloeren aan het juiste adres. Kiezen voor een tegelvloer heeft diverse voordelen. Ze hebben uitstraling, zijn duurzaam, hygiënisch en onderhoudsvriendelijk. Naast deze praktische voordelen zijn er tegenwoordig ook vele verschillende mooie tegelvloeren te vinden. Ook zijn tegelvloeren zeer geschikt voor het toepassen van vloerverwarming. Dit maakt uw woongenot echt compleet. Daarnaast zijn er vele mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor keramische tegels, keramisch parket, vintage decor tegels of natuursteen. Bij Syro Stone kunnen we nagenoeg alles tegels leveren. Denk aan zwarte tegels, witte tegels, rode tegels maar ook de populaire antraciet tegels en houtlook vloeren. 

Laat uw badkamer of vloer renoveren door Syro Stone 

Bij Syro Stone bieden we het totaalpakket aan. Dat betekent dat wij ook uw hele badkamer kunnen renoveren, inclusief tegelvloer. Wij bieden u een ruim assortiment aan badkamerartikelen, complete badkameropstellingen, toiletopstellingen en tegelvloeren. Wilt u zelf even zien wat de mogelijkheden zijn? Kom dan eens langs in onze showroom. Hier vindt u een hele vloer vol tegels ter inspiratie. Overtuig uzelf van de kwaliteit van onze tegels en laat u inspireren door de diverse mogelijkheden. Ook kunt u altijd een kijkje nemen op onze inspiratie pagina op de website of onze geleverde projecten. In onze showroom voorzien wij u graag van deskundig advies. 

De beste kwaliteit tegen de juiste prijs 

Bij Syro Stone werken we uitsluitend met hoogwaardige producten. Door de jaren heen hebben onze producten zich bewezen, daarom zijn wij er 100% zeker van dat de kwaliteit van onze merken zeer hoog zijn. Merken waar wij mee werken zijn o.a. Geberit, Sphinx, DelConca, Vasco en meer. Daarnaast is uw droomvloer bij Syro Stone binnen handbereik voor een zeer scherpe prijs. U kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor een volledige badkamer renovatie of badkamer tegels in Emmeloord. In onze showroom in Emmeloord vindt u dan ook niet alleen tegelvloeren, maar ook complete badkamer opstellingen.  

Laat uw tegelvloer installeren en monteren door uw tegelzetter in Emmeloord 

Als tegelzetbedrijf in Emmeloord verzorgen wij natuurlijk ook graag de installatie en montage van uw badkamer of tegelvloer. Hiervoor werken wij met onze eigen mensen en ervaren monteurs. Wij begrijpen dat de renovatie van uw vloer in één keer goed moet gebeuren. Met onze vakkundige installateurs bent u verzekerd van een fantastisch eindresultaat. Uiteraard gaan wij net zo lang door tot dat u tevreden bent. Als u ook interesse heeft in onze badkamer artikelen vertellen wij u hier graag meer over. Kom gerust eens langs in onze showroom, de koffie staat klaar. 

Kom eens langs in onze badkamer showroom in Emmeloord 

Als u vragen heeft of meer informatie wilt over onze mogelijkheden, mag u natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen. Wij voldoen graag aan uw wensen en creëren uw droom badkamer of tegelvloer. Ook maken we graag een 3D tekening, zo krijgt u een goed beeld van hoe uw badkamer eruit komt te zien. Syro Stone staat voor u klaar. 

Neem contact met ons op!