Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Tegelzetter Urk is Syro Stone

Tegelzetter Urk

Tegelzetter Urk is Syro Stone 

Tegelzetter UrkBent u op zoek naar een tegelzetter op Urk? Dan bent u bij Syro Stone badkamers en tegelvloeren op de juiste plek. Bij Syro Stone vindt u een uitgebreid assortiment aan tegelvloeren en badkamer artikelen. Ook verzorgen wij graag de installatie en montage van uw nieuwe tegelvloer of badkamer. Tegelvloeren zijn ideaal, ze bieden u namelijk diverse voordelen. Zo hebben ze uitstraling, zijn ze duurzaam, hygiënisch en onderhoudsvriendelijk. Naast deze praktische voordelen zijn er ook vele verschillende soorten mooie tegelvloeren te koop. Ook zijn tegelvloeren zeer geschikt voor het toepassen van vloerverwarming. Zo maakt u uw woongenot natuurlijk helemaal compleet. 

De beste kwaliteit tegen de juiste prijs bij tegelzetter nabij Urk 

Er zijn verschillende soorten tegelvloeren te koop. Denk aan keramische tegels, keramisch parket, vintage decor tegels of natuursteen. Bij Syro Stone kunnen we nagenoeg alle soorten tegels leveren. Denk aan zwarte tegels, witte tegels, rode tegels, maar ook het populaire attractie of de houtlook vloeren. Om u de beste kwaliteit te kunnen bieden werken wij uitsluitend met hoogwaardige producten. Wij zijn er 100% zeker van dat de kwaliteit van onze merken hoog is, door de jaren heen hebben onze producten zich namelijk al bewezen. Een aantal merken waar wij mee werken zijn Geberit, Sphinx, Del Conca, Vasco en meer. 

Ook voor een badkamer renovatie op Urk kunt u bij ons terecht 

U kunt ook bij Syro Stone terecht als u een volledige badkamer renovatie wilt laten uitvoeren in Emmeloord. Ook voor badkamer tegels vlakbij Urk bent u bij ons aan het juiste adres. Kom gerust eens langs in onze showroom nabij Urk voor uw badkamer of tegelvloer. Hier vindt u genoeg inspiratie voor uw droom badkamer of tegelvloer. Zo hebben wij in onze showroom complete badkamer opstellingen, toiletopstellingen en een vloer vol tegels. Ook voorzien wij u graag van deskundig advies en kunnen we een 3D tekening maken. Wij helpen u graag bij het uitkiezen van uw nieuwe badkamer en tegelvloer. 

Laat uw nieuwe vloer installeren door ons tegelzetbedrijf nabij Urk 

Als u een mooie nieuwe vloer of badkamer heeft uitgekozen verzorgt Syro Stone graag de installatie en montage bij u thuis. Met onze eigen mensen, ervaren monteurs en deskundig advies zijn wij een begrip op het gebied van installatie en Emmeloord en wijde omgeving. Wij begrijpen dat u graag wilt dat dit in één keer goed gebeurt. Met onze vakkundige installateurs bent u verzekerd van een fantastisch eindresultaat. Wij gaan net zo lang door tot dat u tevreden bent. Als u nog op zoek bent naar inspiratie, neem dan ook even een kijkje op onze inspiratie pagina of bij ons geleverde projecten. 

Kom gerust eens langs in onze showroom nabij Urk voor uw badkamer of tegelvloer 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. De medewerkers van Syro Stone staan voor u klaar en helpen u graag verder. Kom ook gerust eens langs in onze showroom. Ook hier voorzien wij u graag van deskundig advies. De koffie staat klaar! 

Neem contact met ons op!