Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Toiletten

Toiletten

Complete toiletten of losse toilet onderdelen. Bij Syro Stone vindt u alles om voordelig en voor hoge kwaliteit uw toilet naar wens te realiseren. Ons ruime assortiment bestaat uit zowel hangende als staande toiletten maar ook uit inbouwreservoirs, een urinoir of een bidet. Daarnaast is het ook mogelijk om een douche wc, urinoir en bidet te bestellen. Bekijk ons online aanbod of kom eens langs in de showroom, wij helpen u graag met het realiseren van uw wensen.

Mocht u op zoek zijn naar een compleet toilet, inclusief fontein, tegels en andere toebehoren dan bent u bij ons aan het juist adres. In veel woningen zijn twee wc’s geplaatst. Eén op de begane grond en één op de eerste verdieping. Deze tweede maakt vaak deel uit van de badkamer of is in ieder geval in de buurt van de badkamer geplaatst. Een toilet is een vaak gebruikt item in een woning! Deze moet vaak verschillende gewichten kunnen dragen, een lange levensduur hebben en betrouwbaar zijn. U houdt natuurlijk niet van verstoppingen. Hierdoor is kwaliteit van belang. Onze toiletten hebben een strakke afwerking en zijn praktisch in gebruik.
Bij een toiletpot is hygiëne erg belangrijk. De afwerking van een pot speelt daarbij de hoofdrol. Een goed doorgeglazuurde toiletpot geeft bacteriën en vuil minder snel de kans om zich te hechten. Wanneer een keramische pot niet is doorgeglazuurd, neemt deze sneller vocht en vuil op.
Bij een toiletruimte biedt een fontein vaak gemak. Wanneer deze op de begane grond is, biedt een toiletmeubel een uitkomst. In de badkamer kunt u natuurlijk het badmeubel gebruiken. Handen wassen is namelijk erg belangrijk.
Wij kunnen samen met u uw wensen uitwerken in ons gratis 3D programma. En indien gewenst de gehele montage aan ons overdragen. In korte tijd wordt dan de complete toilet voor u geplaatst door professionele monteurs. Zo wordt u compleet ontzorgd en hoeft u uiteindelijk alleen maar te genieten van uw nieuwe toiletruimte.

Waarom Syro Stone?

Onze klanten hebben voor Syro Stone gekozen voor onder meer de volgende redenen:
Wanneer uw wensen zijn bepaald kunnen we bij Syro Stone een gratis 3D ontwerp voor u laten maken. Hierdoor krijgt u een beter beeld van het uiteindelijke resultaat.