Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Vasco badkamer

Vasco badkamer laten leveren door Syro Stone 

Vasco badkamerBent u op zoek naar een Vasco badkamer? Dan bent u bij Syro Stone badkamers en tegelvloeren aan het juiste adres. Bij ons vindt u alles dat u nodig heeft om u door badkamer te realiseren, wij bieden het totaal pakket aan. Wij bieden u een ruim assortiment aan badkamer artikelen van bekende merken aan, uiteraard tegen scherpe prijzen. Ook kunt u bij ons complete badkamer opstellingen, toilet opstellingen en een vloer vol tegels ter inspiratie bekijken. 

Syro Stone heeft een uitgebreide showroom waar u zichzelf kunt overtuigen van de kwaliteiten en verschillende design producten. Hier staat al het sanitair overzichtelijk opgesteld zodat u alles goed kunt bekijken en over in kunt kijken. Ook kunnen wij u hier voorzien van een persoonlijk advies. Daarnaast kan er een 3D tekening gemaakt worden van uw badkamer. Wij leveren uitsluitend A merken. Met meer dan vijftien jaar ervaring weten welke producten juist zijn. 

Mooie badkamers die aansluiten bij uw wensen van Syro Stone 

Op onze website kunt u vast verschillende badkamer ontwerpen bekijken, daarvoor klikt u hier. 

Het is belangrijk dat u een badkamer kiest die bij u past. De inrichting en de stijl moeten aansluiten bij uw persoonlijke voorkeuren, de rest van de woning en bij uw woonsituatie. Bij Syro Stone kunt u terecht voor elke woonstijl. Of u nu graag kiest voor luxe, design, landelijk, klassiek of modern. Wij hebben alles in huis. Syro Stone helpt graag bij het creëren van uw Vasco badkamer. 

Bij Syro Stone werken we uitsluitend met hoogwaardige producten. Wij zijn er zeker van dat de kwaliteit van onze merken zeer hoog is. Door de jaren hebben onze producten dit ook zeker bewezen, daarom kunnen wij dit ook garanderen. Heeft u interesse in een Vasco badkamer? Kom dan langs in onze showroom. Natuurlijk mag u ook altijd contact opnemen wanneer u vragen heeft of meer wilt weten.