Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Vasco radiator van Syro Stone

Vasco radiator

Vasco radiator laten leveren door Syro Stone 

Vasco radiatorBent u op zoek naar een Vasco radiator? Dan bent u bij Syro Stone aan het juiste adres. Wij bieden u het totaalpakket aan. Bij ons vindt u alles dat u nodig heeft om uw droom badkamer te realiseren. Natuurlijk is het bij ons ook mogelijk om alleen een radiator te laten plaatsen, bijvoorbeeld van Vasco. Wij leveren uiteraard radiatoren van verschillende merken. Wel zijn die uitsluitend A merken van goede kwaliteit. Zo kunnen wij u garanderen dat u altijd een goed werkend product aanschaft. 

Het hebben van een radiator in uw badkamer is ideaal. Het is een elementair onderdeel. Zonder radiator is de temperatuur onaangenaam en wordt u na het douchen snel koud. Deze badkamer verwarming is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. U heeft de keuze uit designradiatoren, handdoekradiatoren en zelfs elektrische radiatoren. Er zijn strakke radiatoren en ronde radiatoren. Ook zijn er verschillende merken radiatoren, zoals Vasco. 

Ervaar de kwaliteit van onze producten 

Vasco is een populair merk als het gaat om radiatoren. Daarnaast heeft Syro Stone diverse andere merken. Wilt u meer weten over onze producten? Kom dan langs in onze showroom. In onze showroom bevinden zich kant en klare badkamer opstellingen en vele verschillende douches, baden, toiletten en tegelvloeren. Hier kunt u zeker inspiratie op doen en zelf de kwaliteit van onze producten ervaren. Misschien heeft u ook interesse in ons sanitair of onze tegelvloeren. Het sanitair staat bij ons overzichtelijk opgesteld zodat u alles goed kunt bekijken. 

Als u bij ons langskomt kunnen wij u bovendien voorzien van een zeer deskundig advies en is het ook mogelijk om een 3D tekening van uw badkamer te maken. Daarnaast helpen wij u graag bij het uitkiezen van uw producten. Natuurlijk mag u ook altijd contact met ons opnemen wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt. Wij helpen u graag met uw vragen. 

Neem contact met ons op!