Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Verbouwen van badkamer

Verbouwen van badkamer door specialist Syro Stone

Verbouwen van badkamerBent u van plan om een bedrijf in te huren die het verbouwen van de badkamer voor u zal verzorgen? Bij Syro Stone bent u aan het juiste adres voor de droom badkamer waar u al jaren lang van droomt. Wij zijn al meer dan vijftien jaar dé specialist op het gebied van tegelvloeren en badkamers in en rond Emmeloord. Bij ons kunt u rekenen op een geweldig eindresultaat en producten van de hoogste kwaliteit. Wij gebruiken namelijk uitsluitend de beste producten van alleen maar A-merken, zoals Plieger, Geberit, Sphinx en meer. Heeft u interesse in het laten renoveren van de badkamer door Syro Stone? Kijk alvast op onze website voor onze geleverde projecten zodat u weet wat u van ons kan verwachten. Lees op deze pagina verder voor meer informatie over Syro Stone.

Laat het verbouwen van de badkamer over aan de experts van Syro Stone

Wij zorgen er namelijk voor dat samen met onze ervaren monteurs de verbouwing van A tot Z geleverd wordt. U hoeft zich nergens zorgen over te maken; u zou zelfs op vakantie kunnen terwijl wij bij u thuis de verbouwing realiseren. Bij de verbouwing zullen wij rekening houden met goede ventilatie tegen schimmel, uitstekend geïnstalleerd sanitair en super strak tegelwerk. Ook zullen wij wanneer we bezig zijn met de verbouwing zo goed mogelijk proberen geluidsoverlast te beperken voor u en uw buurt. Voor inspiratie kunt u altijd bij ons langskomen op onze showroom. De koffie staat voor u klaar. Bij onze showroom kunnen wij u een gratis en vrijblijvend 3D ontwerp aanbieden. Ook vindt u dit op de contact pagina. Op de contact pagina vindt u bovendien de gegevens waarmee u ons kunt contacteren als u nog onduidelijkheden heeft. Wij horen graag van u. Kijk ook eens op onze Facebook voor onze laatste projecten.