Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Vintage Decor Tegels

Vintage Decor Tegels

Bij Syro Stone vind u een ruim assortiment vintage decor tegels. Deze tegels worden ook wel patchwork tegels genoemd en zijn verkrijgbaar in vele verschillende soorten, kleuren en maten. Hierdoor is het mogelijk om een unieke sfeer te creëren in de gewenste ruimte. Deze tegels zijn verkrijgbaar voor vloeren en muren. Creëer een eigen sfeer of laat ons helpen om er iets creatiefs van te maken.

De tegels onderling verschillen ook van elkaar zo zijn er tegels met een lichte print of juist een donkere print, hierdoor is het mogelijk om een klassieke of een moderne uitstraling te creëren. Enkele patroontegels geven een echt 3D effect door middel van dezelfde print. Andere tegels worden geleverd als mix motief tegels.
De keramische cementtegels worden ook wel Portugese cementtegels genoemd. Dit is een breed begrip waar veel patchworktegels onder vallen. Vaak kunnen deze design tegels een verouderd effect geven of omvatten een echte retro look. Deze retrolook geeft vaak een hele bijzondere twist aan uw ruimte.
Vintage serie – Afmeting: 20 x 20 cm
Vintage serie – Afmeting: 25 x 25 cm
Orchestra serie – Afmeting: 20 x 20 cm
On Gris & On Gris Decor – Afmeting: 44 x 44 cm
Parket – Afmeting: 50 x 50 cm
Materia Grigio en Tortora – Afmeting: 50 x 50 cm

Gratis en vrijblijvende afspraak plannen (met gratis 3D ontwerp)

    Wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.