Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Vintage tegels badkamer bij Syro Stone

Vintage tegels badkamer

Vintage tegels badkamer laten leveren door Syro Stone 

Vintage tegels badkamerBent u op zoek naar vintage tegels voor in uw badkamer? Dan bent u bij Syro Stone aan het juiste adres. Bij Syro Stone vindt u alles op het gebied van badkamers, sanitair en tegelvloeren. Wij hebben alles in huis om voor u uw droom badkamer te realiseren. Van advies tot realisatie. Bij ons is het allemaal mogelijk. Syro Stone biedt u een ruim assortiment aan badkamer artikelen van bekende merken, maar ook complete badkamer opstellingen, toilet opstellingen en een vloer vol tegels ter inspiratie. 

Bij Syro Stone hebben wij een uitgebreide showroom waar u genoeg inspiratie kunt vinden voor een badkamer, sanitair of een mooie tegelvloer. Alles staat overzichtelijk opgesteld zodat u alles eens goed kunt bekijken of natuurlijk ook inkijken. In onze showroom voorzien wij u graag van een deskundig advies. Daarnaast maken wij graag een 3D tekening van uw droom badkamer. Zo krijgt u een goed beeld van het uiteindelijk resultaat. 

Producten van uitstekende kwaliteit 

Bij Syro Stone werken wij uitsluitend met A merken. Dat betekent dat onze producten altijd van uitstekende kwaliteit zijn. Denk aan merken als Plieger, Geberit, Sphinx en nog veel meer. Kom zelf de kwaliteit van onze producten ervaren in onze showroom. Wij helpen u graag bij het uitkiezen van vintage tegels voor uw badkamer. Ook bespreken we graag met u de mogelijkheden onder het genot van een kop koffie. Natuurlijk verzorgen wij ook graag de installatie en montage van uw nieuwe vintage tegels in uw badkamer. 

Met onze eigen mensen, ervaren monteurs en deskundig advies zijn wij een begrip op het gebied van installatie in Emmeloord en de wijde omgeving. Met meer dan 15 jaar ervaring weten wij goed hoe wij u kunnen ontzorgen als het gaat om een nieuwe badkamer. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over vintage tegels voor uw badkamer? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op!