Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Vloeren Heerenveen

vloeren heerenveenVloeren Heerenveen van specialist Syro Stone

Wilt u een nieuwe tegelvloer of een vloer in uw badkamer, toilet of een ander plek in uw huis aan laten leggen? Dan helpen wij van Syro Stone u graag verder! Tegelvloerspecialist Syro Stone is al meer dan twintig jaar ervaren in het aanleggen van vloeren in Heerenveen en omgeving. Kant en klare badkamers, toiletten en meer, wij doen het allemaal. U bent ervan verzekerd van de beste kwaliteit tegelvloeren wanneer u een vloer besteld of laat leggen door tegelspeciaalzaak Syro Stone. Wij verkopen namelijk alleen maar tegelvloeren van de beste merken, zoals Plieger, Sphinx en Geberit. Deze tegelvloeren zijn hygiënisch, onderhoudsvriendelijk én duurzaam. Bent u geïnteresseerd in de vloeren van tegelspeciaalzaak Syro Stone? Lees dan verder, of neem een kijkje op onze website.

Bestel prachtige vloeren in Heerenveen van tegelspeciaalzaak Syro Stone

vloeren heerenveenWanneer u vloeren in Heerenveen laat aanleggen door de ervaren mensen van Syro Stone, wordt u van A tot Z ontzorgd. Zo kunt u bijvoorbeeld heerlijk op vakantie gaan terwijl wij een nieuwe vloer aanleggen in uw huis. Wij leveren super strak tegelwerk en zorgen voor zo min mogelijk overlast voor u en uw buurt. We hanteren vaste lage en scherpe prijzen op onze tegelvloeren. Bent u benieuwd naar onze assortiment van vloeren, dan kunt u hier alvast een kijkje nemen. Bovendien hebben wij al geleverde projecten en inspiratie op onze website, waar u al een kijkje kunt nemen naar de eindresultaten van vloeren bij onze klanten.

Contact met tegelspeciaalzaak Syro Stone

Om het beste beeld te krijgen van een nieuwe vloer in uw huis, raden wij u sterk aan een keer langs te komen in onze showroom. Hier vindt u al onze tegelvloeren en meer. Wilt u contact opnemen met Syro Stone, dan kunt u dit doen met de gegevens onderaan de pagina. Wij helpen u graag verder. Neem ook eens een kijkje op onze Instagram pagina!